18.3 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Dinamo înșiră înfrângerile în Liga 1, Contra la al patrulea eșec consecutiv

Seria de trei înfrângeri la rând, unică în cariera de antrenor a lui Cosmin Contra, a ajuns sâmbătă la patru eșecuri consecutive după ce Dinamo a pierdut în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gazdele au punctat câte o dată în fiecare repriză, goluri marcate de Achahbar în minutul 29 și Fulop în minutul 77, și urcă pe locul 3 în Liga 1. În schimb, Dinamo se afundă în subsolul clasamentului și este în acest moment pe locul 14 din 16.

„O victorie meritată, o victorie muncită, o victorie a băieţilor. Au jucat extraordinar, cu dăruire, inimă şi minte. Am avut foarte multe situaţii 3 contra 2, puteam să închidem mai repede scorul. Sperăm să continuăm această serie, ne aşteaptă în continuare meciuri foarte grele. La Sepsi nimeni un pune presiune, putem să ne pregătim în linişte şi contează lucrul acesta.”, a spus după meci Leo Grozavu, antrenorul formației Sepsi.

„Vreau să le cer scuze tuturor suporterilor dinamovişti pentru imaginea pe care am dat-o. Mi-e ruşine că port sigla asta. E inexplicabil, mai ales că am venit după o săptămână în care am analizat foarte bine echipa asta. O victorie meritată a lui Sepsi, felicitări. N-am ce să găseasc nimic pozitiv în seara asta, am fost o ruşine de echipă. Nu-mi găsesc cuvintele, îmi cer scuze pentru imaginea arătată.”, a declarat abătut Cosmin Contra, tehnicianul celor de la Dinamo.

El a anunțat că în meciurile viitoare va merge pe mâna fotbaliștilor tineri decât să piardă într-o manieră rușinoasă cu o echipă formată din jucători cu experiență dar fără personalitate și ambiție.

Ultima oră
Pe aceeași temă