14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportDinamo a pierdut în fața nou-promovatei UTA

Dinamo a pierdut în fața nou-promovatei UTA

Dinamo București a suferit o nouă înfrângere în Liga 1, de data aceasta o formație nou-promovată reușind să îi ia toate punctele.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Ioan Hora din lovitura de la 11 metri de care oaspeții au beneficiat ca urmare a faultului comis de Puljic asupra lui Ursu.

Cosmin Contra nu și-a ascuns dezamăgirea și le-a reproșat fotbaliștilor săi că nu tratat meciul cu seriozitate: „Cred că dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate, când permiţi unele lucruri unei echipe ca UTA, primeşti o palmă. Ne-am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Se pare că sunt singurul vinovat, pentru că nu am ajuns la jucători, deşi le-am atras atenţia. Vom lua nişte măsuri, nu putem să continuăm aşa.”

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă