"Diavolul" milanez merge în semifinalele Cupei Italiei

Echipa AC Milan s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după ce a reuşit să învingă cu scorul de 4-2 după prelungiri formaţia FC Torino, marţi seara pe stadionul San Siro din Milano, la capătul unui meci înaintea căruia gazdele i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant.

Share

Rl online 0 comentarii

29.01.2020 - 13:40

Pe ecranele gigant ale arenei au putut fi văzute fotografii cu Kobe Bryant alături de fiica sa Gianna, decedată la rândul ei în accidentul produs duminică.

De asemenea, în minutul 24 (numărul purtat de Bryant la Los Angeles Lakers), spectatorii s-au ridicat pentru un minut de aplauze.

Pe teren, cele două formaţii s-au aflat la egalitate după încheierea timpului regulamentar de joc. Milanezii au deschis scorul prin Giacomo Bonaventura (12), însă Torino a întors rezultatul prin dubla lui Bremer (34, 71). Hakan Calhanoglu a restabilit egalitatea în finalul reprizei secunde (90), ducând meciul în prelungiri, unde internaţionalul turc a reuşit să mai marcheze o dată, în minutul 106. Rezultatul final a fost stabilit de starul suedez Zlatan Ibrahimovic, care a înscris cel de-al patrulea gol al gazdelor (108).

AC Milan va înfrunta în semifinale formaţia Juventus Torino, care a învins-o pe teren propriu, cu 3-1, pe AS Roma, într-o partidă disputată săptămâna trecută, când a avut loc şi întâlnirea dintre SSC Napoli şi Lazio Roma (scor 1-0).

Miercuri este programat ultimul joc din sferturile de finală ale Cupei Italiei, Inter Milano - Fiorentina, învingătoarea urmând să o înfrunte pe Napoli în penultimul act al competiţiei.

Comentarii