30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportDiaconescu: Geoană nu va fi propus niciodată la şefia Senatului de UNPR,...

Diaconescu: Geoană nu va fi propus niciodată la şefia Senatului de UNPR, este o aberaţie

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că Mircea Geoană nu va fi propus sub nicio formă de UNPR pentru funcţia de preşedinte al Senatului, după ce acesta va fi exclus din PSD şi va pierde sprijinul politic.

Diaconescu a afirmat că informaţiile lansate de preşedintele PSD, Victor Ponta, că UNPR l-ar putea propune pe Geoană la preşedinţia Senatului, după ce acesta va pierde susţinerea politică a PSD, prin excluderea din partid, sunt “intoxicări şi aberaţii”.

“UNPR nu îl va propune niciodată, sub nicio formă, pe Mircea Geoană pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Nu a existat nicio discuţie în acest sens şi nici nu se pune problema unei astfel de idei, iar intoxicările lansate pe piaţă în acest sens sunt nu doar mincinoase, ci şi absurde”, a afirmat Diaconescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la B1TV, răspunzând unei întrebări, că este posibil ca PSD să piardă şefia Senatului, menţionând însă că formaţiunea oricum nu deţine funcţia în acest moment.

El a mai spus că are informaţii potrivit căroa PDL şi UDMR îşi vor desemna candidaţi la şefia Senatului, iar UNPR îl susţine pe Mircea Geoană. Ponta a ţinut să menţioneze că informaţiile ar putea fi greşite.

Cele mai citite

A fost ales noul secretar general al NATO

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit astăzi pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei, pentru...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă