12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportDeputatul PDL Clement Negruţ demisionează din partid, spunând că a fost "terfelit"...

Deputatul PDL Clement Negruţ demisionează din partid, spunând că a fost “terfelit” de colegi

Deputatul PDL de Alba Clement Negruţ şi-a anunţat, vineri, demisia din partid, motivându-şi gestul prin faptul că în ultima perioadă a fost “atacat şi terfelit în fel şi chip” de către colegii săi de partid, potrivit Mediafax.

Anunţul lui Clement Negruţ vine după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, el demisionase din toate funcţiile politice pe care le ocupa în filiala judeţeană a PDL.

Negruţ a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este un moment greu pentru el şi a spus că şi-a dat demisia de onoare din partid.

“Colegii mi-au cerut onoare. Astăzi am dat dovadă de onoare şi mi-am depus demisia de onoare din PDL”, a spus Negruţ.

El şi-a motivat gestul prin faptul că, după ce şi-a anunţat demisia din funcţiile politice deţinute în PDL Alba, a fost “atacat şi terfelit în fel şi chip” de colegii săi de partid.

Clement Negruţ a demisionat, în 10 februarie, din toate funcţiile politice, acuzând că în partid nu există democraţie şi spunând că PDL are nevoie de “o revoluţie completată de reformă”.

Parlamentarul declara atunci că demisionează din toate funcţiile politice din PDL, acuzând că în partid nu există democraţie şi nu se respectă voinţa membrilor, şi spunea că este nemulţumit de alegerile din cadrul PDL Alba, care au avut loc în 5 februarie.

“Fac acest gest deplin conştient de faptul că nu vreau să continuu într-o echipă care nu te vrea şi nu vreau să duc mai departe minciunile politice şi să le girez în Parlament”, spunea parlamentarul.

El afirma că decizia sa a fost influenţată de “cazurile Ridzi şi Păsat”, dar şi de alegerile recente din PDL Alba, pe care le considera nedemocratice. Clement Negruţ susţinea că alegerile au fost fraudate, iar membri filialei au fost influenţaţi să voteze anumiţi candidaţi.

În opinia demisionarului, în PDL nu este dorită o schimbare radicală, în care democraţia şi voinţa membrilor să fie respectate.

Clement Negruţ adăuga că refuză să fie umilit de oameni “care nu înţeleg că în partid oricine este important”, spunând că abia acum începe cariera sa politică.

“Vasile Blaga a spus la Alba Iulia că avem nevoie de o reformă în partid, dar nu de o revoluţie. Eu spun că avem nevoie în partid de revoluţie, completată de o reformă”, declara acesta.

Deputatul Clement Negruţ fusese ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Alba, iniţial existând două astfel de funcţii, după care numărul lor a ajuns la trei, în aşa fel încât toţi cei trei candidaţi să fie aleşi. Clement Negruţ a primit un număr redus de voturi pentru funcţia pe care a candidat.

Ulterior, preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, declara că deputatul Clement Negruţ nu va fi exclus din partid.

“În momentul în care a demisionat din toate funcţiile şi face asemenea declaraţii, eu aştept şi celălalt gest. Aştept acest gest de la el. Noi nu o să facem gestul acesta”, afirma Hava.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă