0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSportFotbalDeclarațiile lui Mircea Lucescu despre Dinamo

Declarațiile lui Mircea Lucescu despre Dinamo

Mircea Lucescu, a declarat că suporterii dinamovişti nu au lăsat echipa să dispară şi cu ajutorul lor aceasta va reveni acolo unde îi este locul, conform Agerpres.

„Suporterii dinamovişti au reuşit să menţină această echipă în prima divizie, chiar dacă acum nu e la un nivel extraordinar. Pentru că se vede că toate fostele echipe departamentale au trecut prin momente foarte grele. Cei care nu au lăsat echipa să dispară au fost suporterii dinamovişti. Şi nu pot decât să le mulţumesc pentru sprijin şi sunt convins că în continuare vor da dovadă de aceeaşi dragoste pentru culorile echipei Dinamo, pentru ceea ce va deveni Dinamo. Pentru că numai cu ajutorul lor Dinamo va reveni acolo unde îi este locul”, a spus Lucescu.

Antrenorul formaţiei Dinamo Kiev a menţionat că noul proiect, DinamoWin va ajuta clubul să depăşească problemele financiare cu care se confruntă în prezent.

„Felcitări pentru proiect, este un proiect extrem de interesant, dar mai mult decât atât, extrem de benefic pentru clubul Dinamo. Este un semn că Dinamo se strânge din nou şi sper că într-un timp scurt va reuşi să treacă peste această perioadă dificilă. De aceea îi felicit pe toţi cei prezenţi acolo acum. Sunt convins că la experienţa şi dorinţa pe care o au vor reuşi să redreseze situaţia de la Dinamo. Sper să vedem şi stadionul acela nou care ni se promite de atâta timp şi atunci cu siguranţă va fi o cu totul şi cu totul altă atmosferă. Deocamdată voi faceţi o treabă foarte bună punând bazele acestui proiect şi sunt convins că va fi bine primit de toţi suporterii echipei Dinamo”, a precizat Lucescu.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru, jurnalist la România Liberă din 2021. Noi începuturi, mult dinamism și multă speranță.
Cele mai citite

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă