38.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSportDeclarația lui Klopp, după ce echipa sa a fost umilită de Aston...

Declarația lui Klopp, după ce echipa sa a fost umilită de Aston Villa

„Reacţia noastră după primul gol nu a fost bună, am pierdut şirul. Încă din prima repriză, am putut vedea că limbajul nostru corporal era negativ”, a spus Klopp, scoţând în evidenţă lipsa de pressing la pierderea balonului, ceea ce constituie de obicei forţa echipei sale.

„În jumătatea lor de teren, creativitatea noastră a fost bună, dar fiecare minge pe care ei au recuperat-o s-a încheiat cu un contraatac, deci protecţia noastră din partea apărării s-a dovedit insuficientă”, a explicat el.

Klopp a felicitat-o, totodată, pe Aston Villa: „A jucat cu adevărat bine în această seară şi ne-a forţat să facem toate greşelile pe care le-am comis. Toate lucrurile pe care nu trebuia să le facem în această seară, am încheiat prin a le face”.

FC Liverpool a fost învinsă cu 7-2 în deplasare de formaţia Aston Villa, acesta fiind unul dintre grele mai grele eşecuri înregistrate de „cormorani” sub comanda antrenorului german Juergen Klopp. De menţionat că Liverpool nu a mai încasat şapte goluri în campionat de 57 de ani.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă