10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportDecizie surprinzătoare a purtătorului de cuvânt al lui Iohannis

Decizie surprinzătoare a purtătorului de cuvânt al lui Iohannis

Scriitoarea și jurnalista Tatiana Niculescu Bran, aleasă de președintele ales Klaus Iohannis purtător de cuvânt, și-a șters contul de Facebook.

Cei care încearcă să acceseze pagina acesteia de Facebook sunt întâmpinați cu următorul mesaj: "Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă. Linkul pe care l-ai accesat nu este valid sau pagina a fost ştearsă".

Viitorul purtător de cuvânt a explicat într-un interviu că își va face un nou cont de Facebook oficial, după ce va prelua funcția de la Cotroceni.

Scriitoarea și jurnalista Tatiana Niculescu Bran a anunțat săptămâna trecută pe rețeaua de socializare că va fi purtătoarea de cuvânt a viitorului președinte.

"O ştire despre mine (sper să fie o veste bună). Preşedintele ales al României, domnul Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook. Informația a fost confirmată ulterior de Klaus Iohannis, tot pe Facebook.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă