10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportDe ce a lipsit Tăriceanu de la Palatul Cotroceni

De ce a lipsit Tăriceanu de la Palatul Cotroceni

Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, se află în concediu în perioada 16-22 iulie, conducerea forului legislativ fiind asigurată de vicepreşedintele Vasile Nistor, precizează Senatul într-un comunicat de presă pentru a răspăunde “speculaţiilor” privind motivele pentru care Tăriceanu nu a fost prezent vineri la Palatul Cotroceni  de la ceremonia de depunere a jurământului a noului ministru al Transporturilor, Iulian Matache.

Având în vedere speculaţiile apărute în mass-media referitoare la motivele pentru care preşedintele Senatului nu a fost prezent la ceremonia de învestire a ministrului Transporturilor, facem precizarea că, în perioada 16 – 22 iulie 2015, conducerea Senatului este asigurată de vicepreşedintele Senatului, domnul Vasile Nistor. În perioada amintită, președintele Senatului, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, se află în concediu“, se arată într-un comunicat al Direcţiei de presă a Senatului. Decizia privind asigurarea conducerii Senatului a fost publicată în Monitorul Oficial al României în data de 16 iulie.

CITEŞTE ŞI  Preşedintele Iohannis A RESPINS noul Cod Fiscal. L-a trimis înapoi la Parlament. Reacția lui Ponta și a ministrului de Finanțe 

Iulian Matache a depus, vineri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestire în funcţia de ministru al Transporturilor, preluând astfel postul rămas vacant prin demisia lui Ioan Rus. Premierul Victor Ponta nu a participat la ceremonie, în schimb, au fost prezenţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi vicepremierul Gabriel Oprea. 

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă