25.7 C
București
luni, 5 iunie 2023
AcasăSportInotDavid Popovici lovește din nou - S-a calificat în finală la 200...

David Popovici lovește din nou – S-a calificat în finală la 200 m liber cu cel mai bun timp al seriilor

La Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima, David Popovici s-a calificat în finală la 200 m liber cu cel mai bun timp al seriilor.

Românul nostru a reușit să obțină cel mai bun timp din serii, adică 1:49.40. Ștefan Cozma, celălalt înotător care a concurat la 200 m liber, s-a clasat pe locul 17 în serii.

De altfel, la feminin, la 100 m liber, Bianca Costea a reușit să se califice în semifinale cu al patrulea timp al seriilor, adică 57.06, iar Rebecca Diaconescu s-a retras din probă chiar înainte de start. De asemenae, Andra Gorecki, s-a calificat în finală la 200 m fluture și a reușit să obțină al cincilea timp al seriilor, adică 2:16.06.

Până acum, la Lima, țara noastră a reușit să obțină două medalii de aur: aur la ştafetă 4×100 m liber (David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu) şi argint la 400 m liber masculin, prin Vlad Stancu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:31

SUA publică o înregistrare video cu o „manevră nesigură” a unei nave chinezești

Marina americană a publicat o nouă înregistrare video care arată că o navă de război chineză s-a apropiat la 150 de metri de strâmtoarea...

FOTO. Testarea la maximum a răbdării în cozile de mașini de pe A2. Măsurile anunțate de CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că în cursul zilei de astăzi vor fi luate măsuri speciale pentru fluidizarea traficului dinspre...

Atenționare de furtuni, pentru 14 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de furtuni şi averse la munte şi în judeţe situate în sudul şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă