10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportÎnotDavid Popovici a obținut o altă medalie de aur şi la 50...

David Popovici a obținut o altă medalie de aur şi la 50 m liber

David Popovici a obținut o altă medalie de aur şi la 50 m liber la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni.

Sportivul legitimat la CS Dinamo a ajuns la a patra sa medalia la CE 2022 juniori. Acesta a intrat în finală cu primu timp.

Podiumul probei de 50 m liber a fost completat de Jere Hribar din Croaţia, cu 22 sec 55/100, şi de Martin Kartavi din Israel, cu 22 sec 57/100, scrie Agerpres.

Delegaţia României a câştigat până acum şase medalii la CE de înot pentru juniori de la Otopeni.

Campionatele Europene de înot pentru juniori 2022 se desfăşoară la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni în perioada 5-10 iulie. La competiţie participă 494 de sportivi din 42 de ţări. România este reprezentată de 26 de înotători, 14 la masculin şi 12 la feminin.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă