10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportCum să pariezi online, ca un profesionist

Cum să pariezi online, ca un profesionist

Pariurile sportive reprezintă un hobby pentru milioane de persoane. Acestea necesită și o formă de cunoaștere a competițiilor sportive, echipelor sau sportivilor implicați. Acest lucru îi face pe mulți să creadă că documentarea temeinică le poate aduce succesul. Spre deosebire de alți jucători, care cred că numai norocul contează. Cunoștințele trebuie însă însoțite și de o anumită disciplină. Descoperă mai departe ce înseamnă să pariezi ca un profesionist.

Nu confunda jocurile de noroc cu pariurile

Multe agenții online de pariuri au și secțiuni de cazinou, care permit utilizatorilor să își încerce norocul la diferite jocuri, fie de masă, fie de sloturi. Tentația de a alterna bettingul cu gamblingul este mare, dar acest lucru poate avea consecințe nefaste. Managementul banilor este ignorat de începători în domeniu. Dar cheia succesului în betting este atenția acordată relației dintre sumele mizate, pronostic, rezultat și câștiguri. Prin urmare, alocă sume diferite pentru jocuri de noroc. Unii operatori de pariuri au aplicații separate pentru fiecare domeniu, iar acest lucru te poate ajuta în organizarea bugetului.

Profită de oferte

Casele de pariuri au oferte online, concurența fiind foarte mare în acest domeniu. Oferind anumite recompense, acestea câștigă un plus de imagine și de capital. Ofertele variază, însă cele mai multe se leagă de înscrierea pe site și validarea datelor sau de prima depunere de bani. La fel ca în cazul unui bonus la casino Betano sau la alt cazinou, și ofertele agențiilor de pariuri necesită anumite condiții și costuri care intră în răspunderea ta. Acestea pot ține de rularea sumei, o anumită cotă minimă, un eveniment anume, etc. Consultă regulamentul promoției și al operatorului pentru a lua la cunoștință toate condițiile și costurile.

Stabilește un plafon de câștig

În momentul în care câștigi, simți că ești inspirat și ai tendința de a miza banii obținuți pe alte evenimente sportive, în speranța unui câștig suplimentar. Însă o astfel de decizie poate duce la pierderea banilor câștigați. De aceea, este important să stabilești un plafon de câștig. De exemplu, retarge mereu jumătate din câștiguri, înainte de a te apuca să pariezi din nou. În acest mod, te asigur că nu irosești eventualele câștiguri.

Păstrează o atitudine responsabilă

Pariorii profesioniști știu că reușita nu ține doar de pronosticuri corecte, ci și de disciplină interioară, o atitudine realistă și responsabilă. Trebuie să consideri pariurile un mod de a-și petrece timpul liber, însă nu ignora viața personală, familia sau jobul în detrimentul acestora. Nu cheltui bani alocați altor activități la pariuri online și ține o evidență clară a sumelor pierdute și câștigate, astfel încât să îți dai seama dacă pierzi prea mult. Poți suferi pierderi financiare considerabile dacă pariezi din motive emoționale, așa că încearcă să-ți cultivi autocontrolul.

Profesioniștii pariurilor se bazează pe cunoștințe, dar și pe autodisciplină, simțul măsurii. Ține cont de recomandările noastre, pentru ca pariurile online să fie doar o sursă de distracție.

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă