Cum a decis Jose Mourinho să își antreneze jucătorii

Jose Mourinho şi staff-ul său tehnic încep de luni antrenamente video cu jucătorii echipei engleze de fotbal Tottenham Hotspur, pentru a-i menţine în formă fizică, în contextul pandemiei de coronavirus care a suspendat Premier League cel puţin până la 30 aprilie.

Share

Rl online 0 comentarii

30.03.2020 - 11:34

Jucătorii lui Spurs se află în autoizolare şi se antrenează individual, iar de luni vor începe o nouă etapă în pregătirea lor prin antrenamentele video ce vor fi transmise în direct de club.

''Este puţin ciudat pentru noi toţi, dar încerc să mă concentrez. Ni s-a dat tuturor un program, dar care este flexibil, pentru a-l urma în timpul nostru liber. Aşa că, într-o zi pot minţi, dar va trebui să recuperez mai târziu. Important este să-l fac. Avem de asemenea instrucţiuni de la echipa nutriţională privind produsele alimentare şi un program în acest sens. Trebuie doar să urmărim ce mâncăm'', a declarat mijlocaşul englez Harry Winks pe site-ul clubului.

Duminică, Tottenham le-a permis jucătorilor Steven Bergwijn şi Heung-min Son să revină în ţările lor, Olanda, respectiv Coreea de Sud.

Son are de rezolvat probleme personale în Coreea de Sud, în timp ce Bergwijn s-a întors în Olanda pentru ziua de naştere a copilului său. Ambii jucători vor continua însă programul individual de recuperare şi pregătire. Bergwijn este în refacere după o accidentare la gleznă, suferită la începutul lunii la un meci cu Burnley, iar Son a suferit o fractură de braţ în februarie.

Comentarii