17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportFotbalCu două săptămâni înainte de startul Cupei Mondiale, Lionel Messi s-a accidentat

Cu două săptămâni înainte de startul Cupei Mondiale, Lionel Messi s-a accidentat

Lionel Messi a declarat deja că Cupa Mondială din Qatar din 2022 va fi ultima sa șansă de a adăuga încă o medalie la vitrina sa de trofee, de altfel completă și strălucitoare, notează CNN.

În meciul cu Lorient, PSG a anunțat că Messi va sta pe bancă din cauza unei accidentări.

“Leo Messi va rămâne sub tratament pentru o inflamație a tendonului lui Ahile, ca măsură de precauție. El va relua antrenamentele colective săptămâna viitoare”, se arată în comunicatul PSG.

Jucătorul argentinian și-a redescoperit forma în acest sezon chiar înainte de Cupa Mondială – care începe pe 20 noiembrie – cu 12 goluri și 14 pase de gol în toate competițiile pentru PSG.

Argentina, care nu a mai câștigat Cupa Mondială din 1986, va începe acest turneu ca fiind una dintre favorite, grație seriei sale de 35 de meciuri fără înfrângere, dar a fost afectată de temeri legate de accidentări.

Messi a ratat deja două meciuri pentru PSG luna trecută, în timp ce coechipierii săi de la națională, Paulo Dybala și Angel di Maria, fac eforturi pentru a rămâne în formă, iar fundașul lui Tottenham, Cristian Romero, va rata ultimele trei meciuri ale clubului său înainte de marele turneu din Qatar.

Argentina lui Messi va intra pentru prima dată pe teren în Qatar pe 22 noiembrie, când va juca împotriva Arabiei Saudite, înainte de a se confrunta cu Mexic și Polonia în celelalte două meciuri din faza grupelor.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă