12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportFotbalLionel Messi ar urma să se alăture Inter Miami după ce expiră...

Lionel Messi ar urma să se alăture Inter Miami după ce expiră contractului cu PSG

Inter Miami, franciza din MLS a lui David Beckham, ar putea fi pe punctul de a semna cu Lionel Messi, de șapte ori câștigător al Balonului de Aur.

Lionel Messi ar urma să se alăture lui Inter Miami, pe bază de transfer gratuit, atunci când contractul său cu Paris Saint-Germain se va încheia în vara anului 2023.

Potrivit The Athletic, Inter Miami se așteaptă ca jucătorul de 35 de ani să se alăture clubului în următoarele luni, în ciuda faptului că nu s-a ajuns la un acord, discuțiile urmând să fie reluate după Cupa Mondială. Cel care a câștigat de șapte ori Balonul de Aur este în prezent în afara contractului și nu a finalizat încă noile condiții cu PSG.

Fostul său club, Barcelona, l-ar fi vrut înapoi pe Argentinian, dar acum este gata să plece în America.

Franciza MLS, care este deținută în coproprietate de fostul căpitan al Angliei, David Beckham, se pare că a ajuns într-un stadiu avansat al negocierilor cu Messi. Drept urmare, se așteaptă acum ca acesta să sosească și să semneze cu clubul în următoarele luni.

Discuțiile dintre Messi și Inter Miami cu privire la un potențial transfer durează de mai mulți ani, toate părțile fiind acum din ce în ce mai încrezătoare că a sosit momentul ca o tranzacție să fie finalizată.

Co-proprietarii Interm Miami, Jorge și Jose Mas, conduc negocierile cu reprezentanții lui Messi și au avut mai multe întâlniri cu tatăl său, Jorge, în ultimele săptămâni.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă