12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportCSM București s-a impus în ultima partidă din grupele Champions League

CSM București s-a impus în ultima partidă din grupele Champions League

CSMB, care îşi cunoştea deja locul şi adversara din sferturi, a obţinut o victorie fără emoţii, după o repriză secundă mai bună.

Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a ”tigroaicelor”, cu 10 goluri, Andrea Lekic, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Itana Grbic, Dragana Cvijic au marcat câte 3 goluri, Gabriela Perianu, Crina Pintea şi Denisa Dedu (portar) au înscris câte un gol.

Pentru nordice au marcat Henny Ella Reistad, Vilde Kaurin Jonassen, Carolina Martene Miranda Morais, câte 4 goluri, Silje Katrine Waade 3, Heidi Loke 3, June Andenaes 2, Marta Tomac 1, Sunniva Amalie Naes Andersen 1.

Meciul a fost arbitrat de croaţii Davor şi Zoran Loncar, iar delegat EHF a fost ucraineanul Viktor Konopliastîi.

În alt meci, Rostov pe Don a învins-o pe FTC-Rail Cargo Hungaria cu 29-26. Duminică se va juca ultimul meci din grupă, Team Esbjerg – Metz Handball.

Metz Handball a câştigat grupa, cu 13 puncte, iar în sferturi o va înfrunta pe SCM Râmnicu Vâlcea. Pe locul secund se află Rostov pe Don, 13 puncte, Team Esbjerg e a treia, 11 puncte, CSM Bucureşti a încheiat pe patru, cu 11 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria s-a clasat pe cinci, cu 5 puncte, iar Vipers Kristiansand a terminat pe ultimul loc, cu 5 puncte.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă