12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalCristiano Ronaldo se întoarce acasă cu fiica sa nou-născută după moartea fratelui...

Cristiano Ronaldo se întoarce acasă cu fiica sa nou-născută după moartea fratelui ei geamăn

Superstarul fotbalului Cristiano Ronaldo a precizat pe Instagram că partenera sa, Georgina Rodríguez, și fiica lor nou-născută s-au întors acasă joi, după decesul fiului lor nou-născut, scrie CNN.

În octombrie, Ronaldo anunțase că el și Rodríguez așteaptă gemeni, iar în decembrie a dezvăluit că așteaptă un băiat și o fată. La începutul acestei săptămâni, însă, el a anunțat că fiul lor a decedat din păcate.

“Casă dulce casă”, a scris Ronaldo pe Instagram sub o fotografie cu familia sa. “Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi. Vrem să le mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile frumoase. Sprijinul vostru este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care îl aveți pentru familia noastră.”

De când Ronaldo a anunțat pierderea fiului său nou-născut, lumea fotbalului i-a transmis condoleanțe jucătorului de la Manchester United.

Marți, când Manchester United a jucat cu Liverpool pe Anfield, publicul a participat la un minut de aplauze în minutul 7 al meciului, în semn de susținere pentru cel care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur și pentru familia sa. Numărul tricoului lui Ronaldo la United este șapte.

Un tricou al lui United cu numele și numărul lui Ronaldo a fost afișat de către fanii oaspeților la marginea terenului, în timp ce ambele echipe de jucători au intrat pe teren purtând brățări negre.

“Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”, a spus Ronaldo în postarea sa de pe Instagram.

Primul copil al lui Ronaldo cu Rodríguez, Alana Martina, s-a născut în noiembrie 2017. El este tată și al gemenilor fraterni Eva și Mateo, pe care i-a primit prin intermediul unei mame surogat în iunie 2017, precum și al fiului său Cristiano Jr,11 ani, pe care l-a făcut împreună cu o fostă parteneră al cărei nume nu a fost niciodată făcut public.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă