12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo nu este de vânzare, spune Erik ten Hag, antrenor Manchester...

Cristiano Ronaldo nu este de vânzare, spune Erik ten Hag, antrenor Manchester United

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a declarat că atacantul portughez Cristiano Ronaldo este “în planurile noastre” pentru noul sezon și că “nu este de vânzare”, scrie BBC.

Jucătorul de 37 de ani va rata prima parte a turneului de pre-sezon al lui United din Thailanda.

El a revenit la United în sezonul trecut, după ce a jucat pentru Real Madrid și Juventus.

“El nu este cu noi din cauza unor probleme personale. Avem planuri cu Cristiano Ronaldo pentru acest sezon. Asta este tot. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu el. Cristiano nu este de vânzare. El este în planurile noastre. Ne dorim succesul împreună”, a declarat fostul manager al lui Ajax, Ten Hag.

Absența lui Ronaldo din cantonament a alimentat speculațiile privind viitorul său, după ce a lipsit și de la revenirea clubului la antrenamentele de la Carrington.

În schimb, el s-a antrenat la sediul echipei naționale a Portugaliei.

Echipa de pe Old Trafford joacă marți cu Liverpool în Thailanda, înainte de a zbura spre Australia, iar Ten Hag a declarat că nu știe încă dacă Ronaldo se va alătura turneului.

Olandezul a adăugat că a vorbit cu Ronaldo înainte de turneu, explicând: “Ceea ce pot să confirm este că am avut o conversație foarte bună împreună”.

De asemenea, Ten Hag a abordat și problema căpitanului, care a devenit o problemă ca urmare a faptului că Harry Maguire nu a fost în formă în sezonul trecut.

“Harry Maguire va fi căpitan”, a spus el. “El este căpitan de mai bine de un an. El a obținut multe succese. Nu am niciun dubiu cu privire la această problemă”.

Singura achiziție a lui United în această vară este fundașul Tyrell Malacia de la Feyenoord. Se pare că vor semna cu mijlocașul liber de contract Christian Eriksen și sunt aproape de un acord cu Barcelona pentru Frenkie de Jong.

Ten Hag a subliniat că United va recruta jucători doar dacă crede că aceștia se vor potrivi cu stilul de joc pe care îl intenționează.

“Vrem să adăugăm jucătorii potriviți. Avem o echipă foarte bună, lucrăm pentru a ne dezvolta modul de joc”, a adăugat el.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă