16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportCristian Preda despre scorul Sulfinei Barbu: Regretabil; E preţul plătit pentru trei...

Cristian Preda despre scorul Sulfinei Barbu: Regretabil; E preţul plătit pentru trei ani foarte grei

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, duminică seară, că i se pare “regretabil” rezultatul obţinut de Sulfina Barbu, care a candidat pentru Primăria Sectorului 4 şi a apreciat că “ăsta-i preţul plătit pentru trei ani foarte grei”, potrivit Mediafax.

Preda a fost întrebat cum vede rezultatul obţinut de Sulfina Barbu în campania în care el s-a implicat.

“Regretabil, cred că Sulfina Barbu cu experienţa pe care o avea putea să facă mai multe pentru sector (…) Ăsta-i preţul plătit pentru trei ani foarte grei”, a adăugat Cristian Preda.

Întrebat dacă s-ar impune o schimbare în fruntea PDL, Preda a apreciat că “se impune o dezbatere politică”, menţionând că regretă faptul că la aceste alegeri locale nu s-au putut face schimburi de opinii politice, iar campania USL “a fost foarte agresivă”.

“O campanie care a fost foarte agresivă din partea USL, care a spus suntem la guvernare, trebuie să vă călcăm în picioare în acest moment, cine nu e USL e periculos”, a apreciat Cristian Preda, arătând că aceasta este o mentalitate cu care el nu poate fi de acord.

Potrivit exit-poll-urilor, Cristian Popescu Piedone a câştigat detaşat alegerile pentru Primăria Sectorului 4, înregistrând un scor de 80,08% (CURS) sau 83% (CCSB), în timp ce Sulfina Barbu (PDL) ar fi obţinut 10,22% (CURS) sau 9% (CCSB).

Cele mai citite

Vizita de lucru a Președintelui României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale Americii

Comunicat de presă Vizita de lucru a Președintelui României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale AmericiiPreședintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8...

Un nou gol pentru Mihăilă în Serie B! Parma, campioană în liga secundă din Italia

Valentin Mihăilă a înscris un nou gol pentru Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminică, pe teren propriu, în penultima...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă