34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportCraiova aruncă în aer campionatului și relansează lupta la titlu

Craiova aruncă în aer campionatului și relansează lupta la titlu

CS Universitatea Craiova nu avea decât varianta victoriei pentru a mai spera la câștigarea campionatului și a abordat curajos meciul din deplasare cu CFR Cluj. Koljici a profitat de o eroare defensivă și a deschis scorul în minutul 9 cu un șut la firul ierbii din afara careului. Oaspeții au etalat un joc cu pase din prima și doar intervențiile senzaționale ale portarului Arlauskis au ținut campioana în joc. Pe finalul primei părți CFR Cluj a trecut pe lângă egalare atunci când bara transversală l-a salvat pe portarul Craiovei.

Ședința furtunoasă de la pauză în care Dan Petrescu și-a ținut fotbaliștii nu a avut darul de a-i readuce în totalitate în meci iar oaspeții păreau a se fi desprins decisiv în minutul 55, lob din afara careului al tânărului Mihăilă peste un Arlauskis ieșit neinspirat. Deac nu a fost de acord cu situația și după ce a marcat cu un șut splendid la colțul lung în minutul 60 a pasat pentru golul egalizator semnat de Vinicius iar egalul părea a fi scorul perfect pentru CFR Cluj. CS Universitatea Craiova nu cedează și golul trei al lui Cicâldău este sinonim cu trei puncte de aur în bătălia pentru titlul de campioană.

„A fost prima mea înfrângere ca antrenor al CFR-ului, acasă, în 37 de meciuri. A căzut recordul, voiam să fie 40, pentru că mai erau două, n-aş fi vrut să pierd niciun meci acasă. Asta e viaţa, se întâmplă, dacă pierzi un meci la 37 de jocuri nu e aşa de grav, cu toate că astăzi un egal era un rezultat meritat. Pentru că prima repriză a fost a lor şi a doua a fost a noastră.”, a spus la final Dan Petrescu.

În tabăra oltenilor fericirea era la cote maxime iar antrenorul Cristiano Bergodi și-a lăudat din plin jucătorii: „A fost cel mai frumos meci al sezonului. Vreau să felicit jucătorii pentru că au făcut un meci foarte bun! Prima repriză am fost extraordinari, am avut 3-4 ocazii şi o ocazie pentru CFR şi am jucat foarte bine. În a doua repriză, nu am mai ţinut mingea şi echipa cu experienţă a speculat şi ne-a dat goluri. După, am recţionat bine şi am jucat bine. E o victorie extraordinară. Pentru fotbalul românesc a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri, un spot publicitar.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă