22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportConsilierul premierului Tudose, Eugen Teodorovici, despre construirea unui stadion în Alexandria: Nu...

Consilierul premierului Tudose, Eugen Teodorovici, despre construirea unui stadion în Alexandria: Nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro în acest sens. Erau alte lucruri mai importante la nivel național

Consilierul premierului Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat, la postul de televiziune Digi24, că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, județul Teleorman.

"Nu se justifică. Nu am nimic cu cei care susțin sportul, fotbalul, dar sunt convins că erau alte lucruri la nivel național…", a răspuns Teodorovici, întrebat despre alocarea fondurilor, la emisiunea "În fața ta" de la Digi24.

El a mai adăugat că încă nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre acest subiect, pentru că "decizia a fost luată de ministrul Dezvoltării", specificând că ministrul Sevil Shhaideh poate face astfel de cheltuieli fără avizul șefului Eexcutivului.Citește și: Cum împarte Dragnea banii din taxele și impozitele noastre. 12 milioane de euro pentru o echipă cu 1000 de spectatori

Ministerul Dezvoltării Regionale vrea să investească 55 de milioane de lei în modernizarea Stadionului Minicipal din Alexandria, din județul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă