12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportConsilierul lui Blaga: Vasile Blaga nu a făcut nicio precizare referitoare la...

Consilierul lui Blaga: Vasile Blaga nu a făcut nicio precizare referitoare la o eventuală candidatură

Consilierul personal al lui Vasile Blaga a declarat, joi seară, că acesta nu a făcut nicio precizare în Colegiul Director al PDL cu privire la o eventuală candidatură într-o viitoare structură de conducere a partidului, potrivit Mediafax.

“Vasile Blaga nu a făcut nicio precizare în interiorul Colegiului Director referitoare la o candidatură sau necandidatură a sa într-o viitoare structură a partidului”, a afirmat consilierul personal al preşedintelui Senatului, Mihai Şomfelean.

Anterior, surse din partid declaraseră pentru MEDIAFAX că Vasile Blaga le-a spus, joi, membrilor Colegiului Director al PDL că nu mai candidează la nicio funcţie în partid.

Blaga, care a fost contracandidatul lui Boc la cel mai recent congres, le-a spus liderilor PDL reuniţi în Colegiul Director, că nu va mai candida pentru şefia formaţiunii.

Potrivit surselor citate, Blaga le-ar fi spus democrat-liberalilor în Colegiul Director să nu creadă că îl interesează funcţia şi că, dacă aceştia nu îl vor, el nu mai candidează.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

Fostul premier a mai spus că actuala conducere va asigura interimatul până la congres.

Boc a spus că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă