27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportCodrin Ştefănescu despre Vasile Blaga: " A devenit criticul de serviciu"...

Codrin Ştefănescu despre Vasile Blaga: ” A devenit criticul de serviciu” cu o „camarilă la Modrogan”

Secretarul Consiliului Naţional al PSD, Codrin Ştefănescu, consideră că preşedintele PDL, Vasile Blaga, „a devenit criticul de serviciu”, în timp ce, „în ograda de la Modrogan se află o camarilă care a devalizat banii publici”, scrie Agerpres.

„Din ce în ce mai des, domnul Vasile Blaga iese şi acuză USL de absenţa unei ‘viziuni despre guvernare’. Nu vreau să-l acuz pe preşedintele PDL de lipsă de ocupaţie, dar trebuie să-i semnalez ridicolul declaraţiilor sale din ultima perioadă. Nu poţi vorbi despre lipsa de viziune a unui Guvern care încearcă să stopeze fraudele şi acţiunile de subminare a economiei naţionale comise în ultimii ani şi mai ales să repare ce se mai poate: contracte dezavantajoase pentru stat, afaceri preferenţiale cu fonduri europene, încredinţări directe pentru firmele de partid etc. Toate fiind promovate de guvernele Boc şi Ungureanu şi susţinute permanent de toată clica PDL care, astăzi, i se subordonează, domnului Blaga, pe linie de partid”, a susţinut Ştefănescu, potrivit unui comunicat remis luni Agerpres.

Potrivit acestuia, liderii politici nu pot fi ridiculizaţi folosind expresii de genul „binomul Ponta – Antonescu”, „când priveşti cu un ochi râvnind la preşedinţia Senatului pe care consideri că o meriţi, cu celălalt ochi către partenerii din ‘trinomul’ Alianţei România Dreaptă şi, în acelaşi timp, execuţi cu maximă supunere, comenzile venite de la Cotroceni”.

Nu poţi să joci rolul criticului de servici, când, în propria ogradă, la Modrogan, organizezi şedinţe de analiză şi strategie cu o camarilă care a devalizat economia naţională, s-a îmbogăţit din bani publici şi a coordonat corupţia din administraţie. Nu poţi să acuzi Guvernul USL când eşti coleg de partid cu cei care au căpuşat Oltchim şi au născocit circul mediatic al cărui protagonist este Dan Diaconescu, în ideea de a acoperi nenumăratele contracte oneroase încheiate între combinat şi firmele de partid. În concluzie, declaraţiile lui Vasile Blaga, incoerente şi neinspirate, denotă starea de spirit dintr-un PDL aflat într-o totală degringoladă, şi ai cărui lideri sunt din ce în ce mai speriaţi, nu neapărat de pierderea alegerilor parlamentare din decembrie, ci de momentul în care vor trebui să răspundă pentru jaful pe care l-au patronat, în ultimii ani. Iar co-preşedintele ARD, Vasile Blaga, ştie exact despre cine este vorba”, a mai spus secretarul CN al PSD.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă