15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportCNMR salută decizia Ministrului Economiei de a trimite Corpul de Control la...

CNMR salută decizia Ministrului Economiei de a trimite Corpul de Control la Societatea Apelor Minerale

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) salută decizia Ministrului Economiei de a trimite Corpul de Control la Societatea Națională a Apelor Minerale.

CNMR a transmis un comunicat de presă prin care salută decizia Ministrului Economiei, Alexandru Petrescu, de a trimite Corpul de Control la Socieltatea Națională a Apelor Minerale. De asemenea, CNMR mai salută și decizia de a verifica și suspenda procedura de selecție a directorului general, ca urmare a demisiei în data de 9 ianuarie 2017 a trei membri ai Consiliului de Administrație ai SNAM.

CNMR a semnalat în nenumărate rânduri deficiențele în administrarea și exploatarea resurselor apelor minerale, o bogăție uriașă, administrată discreționar și preferențial. Coaliția susține deciziile ministrului Economiei, domnul Alexandru Petrescu, dar cere în același timp măsuri ferme pe baza rezultatelor controlului dispus în beneficiul cetățenilor.


Corpul de Control al Ministerului Economiei a fost trimis la Societatea Națională a Apelor Minerale SA. Ministrul Alexandru Petrescu a cerut constituirea unei comisii de analiză pentru verificarea sesizărilor primite la minister, în luna decembrie 2016, referitoare la activitatea administratorilor acestei societăți.

"Am considerat important să verific care este adevărul la Societatea Apelor Minerale, pentru că ne dorim un management profesionist și transparent, bazat pe integritate și performanță, la fel ca și la celelalte companii din portofoliu", a declarat ministrul Petrescu, potrivit unui comunicat al ME.

Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă