Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciclism: Tobias Foss a câștigat Tour de l'Avenir

Cea de-a 56-a ediţie a cursei cicliste Tour de l'Avenir s-a încheiat cu victoria norvegianului Tobias Foss, la capătul ultimei etape, a 10-a, desfăşurată duminică pe şoselele din Savoia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.08.2019 - 18:14

Foss, în vârstă de 22 ani, este primul rutier norvegian care se impune în această cursă rezervată speranţelor ciclismului mondial. El îi succede în palmares slovenului Tadej Pogacar, câştigătorul din 2018, şi columbianului Egan Bernal, laureatul din 2017 şi care anul acesta a terminat învingător în Turul Franţei.

În clasamentul final al cursei Tour de l'Avenir, Tobias Foss a fost urmat la 1 min. 19 sec. de italianul Giovanni Aleotti şi la 2 min. 34 sec. de belgianul Ilan Van Wilder.

Ultima etapă, desfăşurată pe distanţa de 78,1 km, între Saint-Colomban-des-Villards şi Le Corbier, s-a încheiat cu victoria en solitaire a ecuadorianului Jefferson Cepeda, cronometrat în 2 h 37 min. 47 sec., urmat la 26 sec. de luxemburghezul Michel Ries şi la 33 sec. de spaniolul Inigo Elosegui Momene.

Comentarii

loading...