1.2 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSportFotbalChindia, victorie importantă pentru evitarea retrogradării directe

Chindia, victorie importantă pentru evitarea retrogradării directe

Chindia Târgoviște a reușit un pas important în lupta pentru evitarea retrogradării directe din primul eșalon fotbalistic al României.

Daniel Popa a semnat o dublă pentru echipa antrenată de Anton Petrea, în victoria considerată pe teren propriu a dâmbovițenilor, la Ploiești, contra UTA Arad, scor 2 – 1.

Popa a marcat în minutele 19 și 62.

Pentru arădeni a marcat Pop, în minutul 54.

Ambele formații rămân pe poziții de baraj.

Partida contra echipei arădene ar fi trebuit să fie primul meci disputat de Chindia pe stadionul renovat din Târgoviște.

După partidă, eroul Chindiei, Daniel Popa, a declarat, în direct la DigiSport, că echipa etalon a județului Dâmbovița va disputa următoarea partidă pe Stadionul „Eugen Popescu”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Doar un alt ministru slugarnic mafiei

Încă de când se coceau legile “României Educate”, menite să dea lovitura fatală școlii românești, am argumentat de ce noua legislație din sistemul de...

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

Premierul recunoaște că prețul la gaze a crescut nejustificat și cere măsuri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că există furnizori care au crescut "nefundamentat" preţurile de furnizare a gazelor naturale, în contextul în care acestea au...
Ultima oră
Pe aceeași temă