15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportCezar Preda: Antonescu să-şi ceară scuze public pentru afirmaţiile că toţi din...

Cezar Preda: Antonescu să-şi ceară scuze public pentru afirmaţiile că toţi din PDL sunt hoţi, proşti, iar partidul ar trebui desfiinţat.

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că liderul PNL, Crin Antonescu, ar trebui să-şi ceară scuze public pentru afirmaţiile conform cărora toţi din PDL ar fi hoţi, proşti, iar partidul ar trebui desfiinţat, potrivit realitatea.net.

 

Preda a declarat că el, personal, nu este nici prost, nici hoţ, iar Crin Antonescu ar trebui să-şi ceară scuze pentru afirmaţiile făcute la ultimele întâlniri electorale cu privire la membrii Partidului Democrat Liberal.

“La ultimele întâlniri electorale, exaltat cred, poate trezit din somn prea repede, a jignit oameni şi nimănui într-o ţară democratică nu îi este permis să facă acest lucru. Domnul Antonescu a afirmat că toţi din PDL sunt hoţi, proşti, iar partidul trebuie desfiinţat. Îi atrag atenţia că nu un partid fură, ci oameni cu nume şi prenume, nu sunt proşti în partide, ci sunt oameni mai deştepţi, dar care nu au avut şansa să fie preşedinţi de partid. Îl dezonorează atitudinea, mă simt jignit. Să-şi ceară scuze, eu nu sunt prost, n-am furat, nu sunt un om care să suporte de la alt coleg de politică asemenea invective, oricât de rea ar fi campania electorală”, a declarat, duminică, liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Preda s-a referit şi la organizarea alegerilor înainte de termen: “Pentru Ion Iliescu, Hrebenciuc, Victor Ponta, Constituţia e un lucru neimportant, dar pentru ceilalţi români şi pentru mine Constituţia e cartea de căpătâi a democraţiei. Alegerile generale au loc fie la termen, fie prin anticipate, cu o condiţie, să dorească anticipatele şeful statului”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că membrii PDL care ocupă funcţii publice vor fi schimbaţi cât de repede se poate, deoarece “sunt incompetenţi” şi “fură”, însă nu a exclus o colaborare viitoare cu PDL sau UDMR.

“Vom face schimbări cât se poate de repede. Peste o oră. Politica USL nu poate fi aplicată cu oamenii PDL pentru că noi nu vrem să furăm şi PDL-iştii fură, pentru că noi nu vrem să minţim şi PDL-iştii mint, pentru că PDL-iştii sunt incompetenţi şi noi nu suntem”, a spus Crin Antonescu.

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă