10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCe legătură este între mama lui Cristiano Ronaldo și Ladislau Boloni

Ce legătură este între mama lui Cristiano Ronaldo și Ladislau Boloni

După revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United şi jocul fabulos pe care-l arată pentru finalista Ligii Europa, a apărut și o ultima dorinţă a mamei sale. E
Ea vrea să-l mai vadă o dată în tricoul verde, în care CR7 a debutat sub comanda românului Ladislau Boloni.

După ce fotbalistul şi-a pierdut tatăl, relaţia dintre Cristiano Ronaldo cu mama lui, Dolores Aveiro, este cu adevărat specială.

Mama lui a declarat recent pentru podcast-ul ADN de Leão, preluat de publicaţia Record, că, într-un viitor, nu foarte depărtat, CR7 ar putea să-și schimbe din nou clubul.

„I-am spus fiului meu că vreau să-l văd jucând la Sporting, înainte de a muri”, a spus mama campionului portughez.

„La acea vreme (n.r. – Boloni o antrena pe Sporting Lisabona), Ronaldo nu avea antrenor, dar astăzi este profesorul fiului său. Să-i văd pe amândoi împreună la Sporting este visul meu”, a transmis mama lui Cristiano.

„La televizor s-a vorbit despre Manchester City, dar mi-a spus: „Mamă, nu-ţi face griji pentru ceea ce spun, pentru că merg la United”, a comentat mama lui, despre la trecerea la United.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă