14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportCe iși doreste Ponta pe plan personal

Ce iși doreste Ponta pe plan personal

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că își dorește să nu mai fie nevoit să îi explice fiului său, Andrei, că nu a făcut nimic rău. 

 ”Personal, aș vrea să nu mai trebuiască să îi explic fiului meu că nu am făcut nimic rău”, a declarat Ponta.

Citește și: Ponta dezvăluie numele celui pe care l-ar susține la șefia Guvernului

Din punct de vedere politic, însă, Ponta a precizat că vrea să ducă la bun sfârșit tot ceea ce a promis.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de „a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere“ în PSD până în momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie. Decizia a fost anunţată în contextul în care Victor Ponta este aşteptat la DNA, după ce câteva săptămâni a evitat să se vadă cu procurorii, alegând să plece în Turcia pentru o operație care putea fi realizată și în România.

Citește și: De ce nu își dă Ponta demisia din funcția de premier

În cursul zilei de luni, premierul a fost citat la sediul DNA pentru a da declarații în dosarul lui Dan Șova. Tot în cursul acestei zile, procurorii DNA au instituit sechestru pe e averea lui Victor Ponta, care are calitatea de inculpat în dosarul Turceni Rovinari. Procurorii urmează să identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte să fie puse sub sechestru.

 

 

 

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă