13.2 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportCât câștigă Ronaldo de pe Instagram

Cât câștigă Ronaldo de pe Instagram

Cristiano Ronaldo a devenit prima persoană care a ajuns la 400 de milioane de următori pe Instagram, la scurt timp după împlinirea a 37 de ani.

Starul lui Manchester United are cu aproape 100 de milioane de adepți mai mulți decât Kylie Jenner, care are aproximativ 309 de milioane.

Potrivit experților în pariuri OLGB, Ronaldo ar putea câștiga 1,72 milioane de lire sterline pentru o postare sponsorizată, notează sportbible.com.

Acesta este mai mult de trei ori salariul săptămânal pe Old Trafford, 480.000 de lire sterline.

Forbes estimează că Ronaldo a câștigat 120 de milioane de dolari (88,6 milioane de lire sterline) în 2021, plasându-l pe locul al treilea după Conor McGregor și marelui său rival, Lionel Messi.

Se spune că Ronaldo a câștigat în jur de 70 de milioane de dolari (51,7 milioane de lire sterline) de la Juventus și Manchester United, restul de 50 de milioane de dolari (40 de milioane de lire sterline) provenind din contracte de sponsorizare și alte surse de venit din afara terenului.

Potrivit The Athletic, Ronaldo ar putea avea salariul redus cu 25% în sezonul viitor, dacă Manchester United va pierde Liga Campionilor.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...

Andrei Caramitru despre Nicușor Dan: “Așa dezastru colosal nu am văzut în viața mea”

Analistul economic Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR, face un comentariu dur despre prestația lui Nicușor Dan ca primar al Bucuretiului, afirmând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă