12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalCasemiro a semnat cu Manchester United

Casemiro a semnat cu Manchester United

Patronul Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat că mijlocașul Casemiro își dorește o “nouă provocare” și vrea să părăsească clubul. Manchester United a oferit 60 de milioane de euro plus bonusuri în valoare de 10 milioane de euro pentru transferul lui Casemiro.  

Discuțiile au avansat rapid, iar United este optimistă că tranzacția pentru internaționalul brazilian, în vârstă de 30 de ani, va fi finalizată în următoarele zile, scrie BBC.

Casemiro s-a antrenat vineri cu Real.

“Negocierile sunt în curs de desfășurare în acest moment, el este încă jucătorul nostru, dar își dorește să ne părăsească. Am vorbit cu el. Trebuie să îi respectăm această dorință. Casemiro vrea o nouă provocare și îi înțelegem sentimentul, nu cred că există o cale de întoarcere,” a declarat Ancelotii.

Antrenorul lui United, Erik ten Hag, a refuzat să comenteze speculațiile legate de Casemiro la conferința de presă de vineri, spunând: “Nu pot spune nimic”.

Casemiro este la Real din 2013 și a câștigat trei titluri de campion în La Liga și cinci Ligi ale Campionilor.

United ocupă ultimul loc în Premier League și joacă luni cu Liverpool.

Casemiro ar deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai lui United dacă va finaliza transferul și ar urma să semneze un contract pe patru ani, cu opțiune pentru un an suplimentar.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă