13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportCANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETĂ a candidaţilor la Senat şi Camera...

CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETĂ a candidaţilor la Senat şi Camera Deputaţilor pentru fiecare judeţ. Vezi cine sunt CANDIDAŢII LA PARLAMENTARE din colegiul tău!

 

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Peste 1000 de politicieni şi oameni de afaceri luptă pentru un loc în Parlament, la alegerile din 9 decembrie 2012. Multe din numele prezente pe listele partidelor sunt ale unor parlamentari cu câteva mandate la activ, dar partidele au aruncat în luptă şi candidaţi noi.

România liberă vă prezintă listele candidaţilor la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 din fiecare judeţ. Acestea vor fi completate pe măsură ce principalele alianţe politice şi partide îşi vor anunţa oficial candidaţii.

BUCUREŞTI

USL şi-a trimis mai mulţi candidaţi “grei” în Bucureşti, la alegerile din acest an, deşi Capitala era considerată, până la localele din iunie cel puţin, un fief al Dreptei. ARD, pe de altă parte, şi-a trimis “greii” care au obţinut în 2008 mandate la Bucureşti să candideze în provincie. Teodor Paleologu sau Anca Boagiu au fost trimişi să candideze, totuşi pe colegii din Capitală. Pe de altă parte, din partea USL candidează nume sonore ca Eugen Nicolaescu, Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Geoană sau Dan Voiculescu.

Vezi AICI lista completă a candidaţilor din Bucureşti!

 

ALBA

 

În judeţul Alba, cele mai cunoscute nume aflate pe lista candidaţilor sunt fostul ministru liberal Teodor Atanasiu, iar din partea Alianţei România Dreaptă – cântăreţul de muzică populară Ionuţ Fulea.

Vezi AICI lista completă a candidaţilor din Alba!

 

ARAD

Judeţul Arad a fost un câmp de luptă pentru liderii noilor partide din Alianţa România Dreaptă. Aici va candida fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, fondatorul partidulu Forţa Civică, deşi, iniţial, avea de ales între un colegiu din Iaşi şi unul din Bucureşti. Tot aici candidează şi liderul Noii Republici, Mihail Neamţu, dar ca independent.

Vezi AICI lista completă a candidaţilor din Arad!

ARGEŞ:

Argeş este judeţul în care a decis să candideze Mircea Diaconu pentru un nou mandat de senator, deşi vertictul definitiv pentru incompatibilitate nu îi mai permite un nou mandat – sau o numire într-o funcţie publică – timp de trei ani. Tot în Argeş candidează şi preşedintele PC, Daniel Constantin, şi democrat-liberalul Narcis Godeanu.

Vezi AICI lista completă a candidaţilor din Argeş!

BACĂU:

Bacău este unul dintre judeţele în care disputele pentru listelele de candidaţi au durat până pe ultima sută de metri. Doar câteva nume au fost anunţate până acum. Printre acestea se află Gabriel Berca, de la PDL, şi Damian Drăghici, care candidează pe listele USL.

Vezi AICI lista candidaţilor din Bacău!

BIHOR:

Pe listele din Bihor figurează actuali parlamentari acuzaţi de ANI că şi-au angajat rudele la cabinetele parlamentare. Printre aceştia se află Sonia Drăgici, de la PSD (căreia instanţa i-a dat câştig de cauză) şi deputata UDMR Peto Csilla. Tot în Bihor candidează şi fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila.

Vezi AICI lista candidaţilor din Bihor!

BISTRIŢA-NĂSĂUD:

La Bistriţa Năsăud candidează Stelian Dolha, din partea USL şi Ioan Oltean, de la ARD.

Vezi AICI lista candidaţilor din Bistriţa-Năsăud!

BOTOŞANI:

În judeţul Botoşani candidează, din partea UNPR, Şerban Mihăilescu, poreclit şi “Miki Şpagă”, fost oficial guvernamental în cabinetul Adrian Năstase, condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru corupţie. 

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Botoşani!

BRAŞOV:

Braşovul este unul dintre judeţele în care candidează personalităţi cunoscute ale politicii româneşti. În acest judeţ, listele partidelor au fost modificate de mai multe ori, permiţând unor politicieni cunoscuţi – sau chiar controversaţi – să încerce să obţină un loc în Parlament. Pe ultima sută de metri, liberalii au acceptat candidatura lui Ioan Ghişe, deşi aceasta fusese respinsă iniţial. 

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Braşov!

BRĂILA:

Cristian Rizea (PSD) este unul dintre parlamentarii care încearcă să obţină un nou mandat în Brăila. Rizea a fost cercetat în legătură cu modul în care şi-a dobândit averea, dar a fost achitat de Curtea de Apel Constanţa.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Brăila!

BUZĂU:

La Buzău bătălia se dă între prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda şi liberalul George Scutaru, la Camera Deputaţilor. La Senat, principalii candidaţi sunt Eugen Nicolicea (UNPR) şi Raul Florescu (PDL).

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Buzău!

CARAŞ-SEVERIN:

Cei mai mulţi dintre candidaţii din Caraş Severin sunt politicieni care nu au mai avut mandate în Parlament. Excepţie face senatorul Iosif Secăşan, care a trecut, în această primăvară, de la PDL la PNL.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Caras-Severin!

CĂLĂRAŞI:

În Călăraşi candidează liberalul Daniel Motreanu, Adrian Pavelescu din partea PNTCD şi fostul ministru democrat-liberal al Agriculturii, Stelian Fuia.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Călăraşi!

CLUJ:

În judeţul Cluj, principalii candidaţi sunt Marius Nicoară şi Mircea Jorj, din partea USL, şi Adrian Papahagi şi Alin Tişe din partea ARD. Jurnalisul Rareş Bogdan, de la Realitatea TV, s-a aflat pe listele de candidaţi ai PNL dar a declarat că nu vrea un mandat de deputat la aceste alegeri.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Cluj!

CONSTANŢA:

Şi Constanţa este un judeţ în care candidaturile au fost stabilite cu scandal. Maria Stavrositu a anunţat că demisionează din PDL pentru că nu a fost sprijinută pentru un nou mandat. Au intrat în schimb pe liste Gigi Chiru şi Cătălin Anghel, de la Noua Republică. Din partea USL, la Constanţa candidează liberalul Puiu Haşotti şi consilierul premierului Ponta, Remus Cernea.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Constanţa!

COVASNA:

Horia Grama (PSD) şi Marton Arpad (UDMR) sunt cele mai cunoscute nume de pe listele candidaţilor din judeţul Covasna.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Covasna!

DÂMBOVIŢA:

În judeţul Dâmboviţţa candidează actualul ministru al Mediului, Rovana Plumb şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, devenit membru PNL. Din partea ARD, Forţa Civică are trei reprezentanţi în judeţ – Sorin Davidescu şi Florin Bolchis, la Camera Deputaţilor, şi Smaranda Vornicu, la Senat.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Dâmboviţa!

DOLJ:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi fostul preşedinte al Senatului Mircea Geoană sunt principalii candidati a PSD. Din partea PNL candidează ministrul delegat Mihai Voicu, iar din partea ARD, principalii candidaţi sunt Mihai Surpăţeanu şi Eugen Călinoiu.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Dolj!

GALAŢI:

USL şi-a trimis “artileria grea” la Galaţi: liberalii Victor Paul Dobre şi Paul Ichim, conservatorul Bogdan Ciucă, social democratii Dan Nica şi Aurel Nechita. Din partea ARD, principalii candidaţi sunt Doru Resmeriţă şi Mihai Capră.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Galaţi!

GIURGIU:

În judeţul Giurgiu candidează ministrul liberal Daniel Chiţoiu, din partea USL, în timp ce ARD nu şi-a trimis “grei” de la Bucureşti pentru a obţine un nou mandat în acest judeţ.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Giurgiu!

GORJ:

Colegiul 6 din Gorj este, probabil, cel mai disputat din întreaga ţară. Aici candidează premierul Victor Ponta şi patronul OTV, Dan Diaconescu. Din partea ARD, în acest colegiu candidează democrat-liberalul Nicolae Daviţoiu.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Gorj!

HARGHITA:

În Harghita candidează preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, ca şi social-democratul Mirce Duşa şi Adrian Trif, din partea PDL.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Harghita!

 

HUNEDOARA:

Judeţul Hunedoara are mai multe nume sonore pe listele de candidaţi – fostul ministru Ioan Rus, liberalii Dan Radu Ruşanu şi Mariana Câmpeanu, iar din partea PDL – fostul primar al Devei, Mircia Muntean, şi parlamentarul Iosif Blaga.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Hunedoara!

IALOMIŢA:

Pe listele finale ale ARD din Ialomiţa figurează şi numele democrat-liberalului, deşi candidatura acestuia a fost respinsă de comisia de etică a ARD, condusă de Monica Macovei.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Ialomiţa!

IAŞI:

Varujan Vosganian (PNL), Anghel Stanciu (PSD) şi Teodor Baconschi (PDL) sunt principalii candidaţi la alegerile parlamentare din acest an în judeţul Iaşi.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Iaşi!

ILFOV:

Deşi mulţi dintre liderii politici au vile în Ilfov, “greii” din ARD au evitat o candidatură în acest judeţ. Din partea USL candidează doi miniştri – Radu Stroe şi Eduard Hellvig – şi vedeta de televiziune Gabriela Vrânceanu Firea Pandele.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Ilfov!

 

MARAMUREŞ:

Pe listele electorale din Maramureş, pe lângă politicieni consacraţi, precum social-democratul Mircea Dolha sau democrat-liberalul Mircea Man, se află şi cântăreţul de muzică populară Grigore Leşe şi ministrul-sindicalist Liviu Pop.

Vezi AICI lista candidaţilor din judeţul Maramureş!

MEHEDINŢI:

USL

Camera Deputaţilor
Rodin Traicu – PSD
Petre Daea – PSD
Viorel Palaşcă – PNL
Liviu Voinea – PSD

Senat
Şerban Nicolae – PSD
Liviu Mazilu – PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Doiniţa-Mariana Chircu – PDL
Mihai Stănişoară – PDL
Constantin Popescu – Forţa Civică
Andi Nodiţ – PDL

Senat
Ion Mîţu – PDL
Marius Bălu – PDL

MUREŞ:

USL

Camera Deputaţilor
Florin Buicu, PSD
Vasile Gliga, PSD
Dinu Socotar, PC
Dan Sîmpălean, PNL
Lukacs Lorant, PNL
Manuel Butiulcă, PNL
Cristian Chirteş, PNL
Radu Deac, PSD
Anne Jugănaru, PSD

Senat
Alexandru Petru Frătean, PSD
Stefan Somesan, PSD
Cosmin Duma, PNL
Akos Mora, PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Ioana Dana Roman, PDL
Doru Oprişcan – PDL
Teodor Giurgea – PDL
Florin Urcan – PDL
Meleg Viktor – ARD
Toader Stroian- PDL
Ioan Vasu – PDL
Marius Paşcan – PDL
Liviu Todoran-PDL

Senat
Schwartz Ladislau -PDL
Petru Başa – PDL
Dumitru Matei – PDL

UDMR

Camera Deputaţilor
Karoly Kerekes
Lokodi Edita Emoke
Attila Kelemen
Fodor Jozsef
Laszlo Borbely
Gogolak Csongor
Imre Sallai
Eros Csab

Senat
Gyorgy Frunda
Marko Bela
Jozsef Balogh
Andrea Csep

NEAMŢ:

USL

Camera Deputaţilor
Vasile Drăguşanu, PC
Vlad Marcoci, PSD
Liviu Harbuz,  PSD
Liviu Brătescu, PNL
Ioan Munteanu, PSD
Dorinel Ursărescu, PNL
Ionel Arsene, PSD
Marian Enache, UNPR

Senat
Eugen Ţapu, PNL
Ioan Chelaru, PSD
Liviu Bumbu, UNPR

ARD

Camera Deputaţilor
Toader Mocanu, PDL
Mihaela Stoica, PDL
Laurenţiu Dulamă, PDL
Elena Udrea, PDL
Dionisie Dumitraşcu, PDL
Viorel Strungariu, PNŢCD
Marius Rogin, PDL
Mircea Pintilie, PDL

Senat
Luminiţa Vîrlan, PDL
Leonard Cadar, PDL
Emil Creangă, Forţa Civică

PP-DD

Camera Deputaţilor
Adrian Chifu/ Constantin Călin
Ionuţ Ploscaru
Popovici Ionuţ
Gabriel Andrici
Constantin Roşu
Marin Voroneanu
Anton Neculai Gorea
Mihai Fărcăşanu

Senat
Liviu Cicioc
Ioan Uleanu
Teodor Ailincăi/ Petru Frăsilă

OLT:

USL

Camera Deputaţilor
Emil Moţ, PSD
Daniel Bărbulescu, PSD
Florin Iordache, PSD
Virgil Delureanu, PSD
Dan Ciocan, PSD
Gigel Ştirbu, PNL
Alexandru Stănescu, PSD

Senat
Darius Vâlcov, PSD
Mihai Niţă, PC
Dan Şova, PSD

ARD

Camera Deputaţilor
Bogdan Apostoliceanu, PDL
Cătălin Uşurelu, PDL
Gheorghe Ştefan, PDL
Ana Anghel, PDL
Dan Cîrciu, PNTCD
Siminica Mirea, PDL
George Ciucu , PDL

Senat
Alina Stăncescu, PDL
Carol Kovacs, PDL
Marian Căpăţână, PDL

PRAHOVA:

USL

Camera Deputaţilor
Sebastian Ghiţă, PSD
Ion Eparu, PSD
Vlad Cosma, PSD
Andrei Sava, PSD
Mircea Roşca , PNL
Virgil Guran, PNL
Graţiela Gavrilescu, PNL
Sorin Teju, PNL
Nicolae Alexandri, PNL
Paul Dumbraveanu, PNL
Alexandru Stefănescu, PC
Sorin Chivu, UNPR

Senat
Georgică Severin, PSD
Daniel Savu, PSD
Radu Oprea, PSD
Augustin Mitu, PSD
Ion Luchian, PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Cristian Burlacu, PDL
Alexandru Anghel, PDL
Daniel Neagoe, PDL
Sofia Mihăilescu, PDL
Cristian Zaharia, PDL
Cristian Mihai Apostolache, PDL
Dragoş Gunia, PDL
Dan Ciolac, PDL
Cristian Apostol, PDL
George Ionescu, PDL
Adrian Dobre, PDL
Roberta Anastase, PDL
Cătălina Bozianu, PDL

Senat
Alexandru Matei, PDL
Simona Schnelbach, Forţa Civică
Gabriel Sandu,PDL
Adrian Semcu, Forţa Civică
Andrei Volosevici, PDL

SATU MARE:

USL

Camera Deputaţilor
Nicolae Bura, PSD
Ovidiu Silaghi, PNL
Octavian Petric, PSD
Viorel Buda, PNL
Ciprian Ardelean, PSD

Senat
Valer Marian, PSD
Virgil Enătescu, PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Andreea Paul Vass, PDL
Sergiu Băbăşan, PDL
Ioan Mihalca, PDL
Adrian Cozma, PDL
Ovidiu Mureşan, PDL

Senat
Petre Mureşan, PDL
Sorin Ghilea, PDL

PP-DD

Camera Deputaţilor
Giani Catalin Berinde
Alexandru Horvat
Codrut Todoran
Stefan Lung
Mihai Rusu

Senat
Nicolae Ciorba
Dora Bac

SĂLAJ:

USL

Camera Deputaţilor
Iuliu Nosa, PSD
Alexandru Serban, PSD
Mirel Taloş, PSD
Dorel Oros, PNL

Senat
Gheorghe Pop, PSD
Călin Băgărean, PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Lucian Bode, PDL
Claudiu Bârsan, PDL
Romeo Benc, PDL
Florin Astaloş, PDL

Senat
Avram Fiţiu, PNTCD
Dumitru Blaga, PDL

UDMR

Camera Deputaţilor şi Senat
Seres Denes
Vegh Alexandru
Csoka Tiberiu
Papp Lajos
Sarkozy Paul
Irina Kovaci

PP-DD

Camera Deputaţilor şi Senat
Ioan Mocanu
Onorica Abrudan
Alin Demle
Otto Haller.

SIBIU:

USL

Camera Deputaţilor
Florin Orlăţan, PSD
Gheorghe Roman, PSD
Ioan Axente, PSD
Gheorghe Frăticiu, PSD
Mircea Cazan, PNL
Ion Tămâian, PNL

Senat
Viorel Arcaş, PSD
Minerva Boitan, PNL
Nicolae Neagu, PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Raluca Turcan, PDL
Cornel Ştirbeţ, PDL
Cristian Marian PDL
Florin Neag, PDL
Ilie Creţu, PNTCD
Constantin Şovăială,PDL

Senat
Ion Ariton, PDL
Ioan Gligor PDL
Laurenţiu Fufezan, Forţa Civică

SUCEAVA:

USL

Camera Deputaţilor

Ştefan Alexandru Băişanu, PNL
Ilie Niţă, PNL

Gavril Mîrza, PSD
Eugen Uricec, PSD
Ioan Stan, PSD
Constantin Gălan, PNL
Ovidiu Iane, Partidul Verde
Eugen Bejinariu, PSD
Dumitru Pardău, PNL
Raul Rotaru, PNL

Senat
Neculai Bereanu, PSD
Tiberius Brădăţan, PSD
Ovidiu Donţu, PSD
Mihai Capră, PNL

ARD

Camera Deputaţilor

Sanda Maria Ardeleanu, PDL
Ioan Bălan, PDL
Vasile Ilie, PDL
Vasile Tofan, PDL
Mihai Vitcu, PDL
Orest Onofrei, PDL
Dumitru Mihalescul, PDL
Daniel Ungurian, PDL
Ovidiu Milici, Forţa Civică
Dan Gabriel Gospodaru, PDL

Senat
Cristian Irimie, PDL
Gheorghe Flutur, PDL
Corneliu Popovici, PDL
Marius Vatavu, PDL

TELEORMAN:

USL

Camera Deputaţilor

Liviu Dragnea, PSD
Cătălina Ştefănescu, PSD
Adrian Simionescu, PSD
Valentin Boboc, PSD
Calotă FLorica Ica, PNL
Marin Almăjan, PNL

Senat
Nicolae Mohanu PSD
Timotei Stuparu PSD
Crin Antonescu, PNL

ARD

Camera Deputaţilor

Laurenţiu Bărbulescu, PDL
Tiberiu Dan Neamu, PDL
Adrian Florescu, PDL
Lucian Militaru
Gabriel Stoicovici, PDL
Adrian Didă, PDL

Senat
Dorina Ţelea, PDL
Marin Ţole, PDL
Marian Zlotea, PDL

TIMIŞ:

USL

Camera Deputaţilor

Horia Cristian, PNL
Sorin Grindeanu, PSD
Maria Grapini, PC
Ion Raducanu, UNPR
Cosmin Costa, PNL
Catalin Tiuch, PSD
Sorin Stragea,PSD
Petru Andea, PSD
Dorel Covaci, PSD
Gheorghe Ciobanu, PSD

Senat
Ben-Oni Ardelean, PNL
Petru Ehegartner, PNL
Marcel Suciu, PSD
Ilie Sarbu, PSD

ARD

Camera Deputaţilor

Cornel Sâmărtinean, PDL
Alain Rus, PDL
Adrian Orza, PNTCD
Ovidiu Ciuhandu, PDL
Alin Popoviciu, PDL
Valeriu Tabără, PDL
Mihai Bojin, PDL
Marin Popescu, PDL
Tiberiu Lelescu, PDL
Petru Roman, PDL

Senat
Teodor Mărieş, Forţa Civică
Gheorghe David, PDL
Vasile Blaga, PDL
Marinel Paşca, PDL

UDMR

Camera Deputaţilor

Halasz Francisc
Molnar Zsolt
Kiss Andrei
Molnar Andrei
Gabor Toth
Kiss Endre
Kiss Carol
Mihai Takacs
Păştean Erika
Komsa Iuliana

Senat
Szabo Francis
Fazakas Csaba
Kaba Gabor
Szabo Adalbert

TULCEA:

USL

Camera Deputaţilor

Neviser Zaharcu, PSD
Marian Avram, PSD
Ion Balan, PSD
Octavian Marius Popa, PNL

Senat
Trifon Belacurencu, PSD
Octavian Motoc, PNL

ARD

Camera Deputaţilor

Vasile Gudu, PDL
Mihai Stroe, PDL
Anisoara Radu, PDL
Dan Lucian Balan, PDL

Senat
Ion Bara, PDL
Cornel Simion, Forţa Civică

VASLUI:

USL

Camera Deputaţilor

Victor Cristea, PSD
Dan Bordeianu, PNL
Florin Ciurariu, PNL
Adrian Solomon, PSD
Ana Birchall, PSD
Toader Dima, PSD
Ioan Irinel Stativă, PSD

Senat
Doina Silistru, PSD
Gabriela Cretu, PSD
Tătaru Nelu, PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Marius Arcăleanu, PDL
Răzvan Murgeanu, PDL
Octavian Marcu, PDL
Sorin Dan Moldovan, PDL
Cristian Boureanu, PDL
Sergiu Constantin Vizitiu, PDL

Senat
Iancu Arcălianu, PDL
Alexandru Iacob, PDL
Dan Mihai Marian, PDL

VÂLCEA:

USL

Camera Deputaţilor

Vasile Bleotu, PSD
Aurel Vlădoiu, PSD
Dan Mazilu, UNPR
Cristian Buican, PNL
Traian Dobrinescu, PNL
Constantin Rădulescu, PSD

Senat
Laurenţiu Coca, PSD 
Dan Niţu, PNL
Adrănel Cotescu, PNL

ARD

Camera Deputaţilor
Aurelian Pavelescu, PNTCD
Milorad Cumpănăşoiu, PDL

Romeo Rădulescu, PDL
Ştefan Prală, PDL
Iuliana Moise, PDL
Constantin Niţu, PDL

Senat
Ion Oprescu, PDL
Dorel Jurcan, PNTCD
Laurenţiu Baranga, Forţa Civică

VRANCEA:

USL

Camera Deputaţilor
Miron Mitea, PSD

Nini Săpunaru, PNL
Laurenţiu Ţigăeru-Roşca, PNL
Ciprian Nica, PSD
Angel Talvăr, PSD
Victor Roman, PSD

Senat
Cristian Dumitrescu, PSD
Petru Filip, PSD

ARD

Camera Deputaţilor
Raluca Ioan, PDL
Constantina Negoiţă, PDL
Eugen Ghinescu, PDL
Costel Marica, PDL
Alin Trăşculescu, PDL
FLorin Secară, PDL

Senat
Codrut-Octavian Balaş, Forţa Civică
Gabriel Postolache, PDL

 

 

 

Monica Bonea
Monica Boneahttp://monica-bonea
Monica Bonea, editor Rl online
Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă