12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportCampionatul din Ucraina s-ar putea relua la finalul lunii mai

Campionatul din Ucraina s-ar putea relua la finalul lunii mai

“Planul nostru cel mai optimist constă în disputarea primului meci la finele lunii viitoare, în jurul date de 30 mai”, a declarat Oleg Protasov, vicepreşedintele federaţiei, citat de presa locală.

Protasov, legendarul atacant al echipei Dinamo Kiev şi al selecţionatei Uniunii Sovietice, dar şi fost antrenor al Stelei, a precizat că, dacă totul va decurge bine, Ucraina îşi propune “să încheie campionatul şi cupa la finele lunii iulie”.

“Toată lumea înţelege că suntem prizonieri în această situaţie. Pe măsură ce apar probleme, le vom depăşi împreună”, a explicat fostul fotbalist.

Conform cifrelor oficiale, Ucraina are mai puţin de 10.000 de persoane infectate cu Covid-19 şi circa 250 de decese, mult mai puţin decât cele aproape 100.000 de cazuri şi 1.000 de decese din Rusia vecină.

Campionatul Ucrainei este dominat de Şahtior Doneţk, care avea un avans de 13 puncte faţă principalele sale urmăritoare Zaria Lugansk şi Dinamo Kiev, înainte de întreruperea sezonului.

Cele mai citite

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

România – Japonia, în „optimile” Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României va înfrunta Japonia în optimile de finală ale Billie Jean King Cup, în perioada 12-14 noiembrie, la Sevilla. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă