22.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSportCalificarea Naţionalei de handbal masculin la EURO 2022 va fi transmisă în...

Calificarea Naţionalei de handbal masculin la EURO 2022 va fi transmisă în direct la TVR 1

Lotul național de handbal masculin antrenat de selecționerul Rareș Fortuneanu are două mari provocări în această săptămână. Urmează cele două meciuri din preliminariile CE 2022: pe 28 aprilie, România va întâlni Suedia, la Sibiu, iar pe 2 mai, selecționata țării noastre se va deplasa la Podgorica, unde va întâlni reprezentativa din Muntenegru.

 

„Tricolorii au încă şanse să ajungă la EURO 2022, dar au nevoie de cel puţin un punct din dubla cu vicecampioana mondială Suedia, acasă şi cu Muntenegru, în deplasare, pentru a mai spera la calificare. Cele 3 puncte pierdute surprinzător de naţionala masculină în partida cu Kosovo cântăresc greu în balanţa grupei şi misiunea se anunţă una foarte dificilă, mai ales că lipsesc din lotul nostru, din cauza accidentărilor, doi jucători importanţi – Alexandru Şimicu şi Demis Grigoraş”, jurnalistul Dragoş Cojocaru, cel care va comenta pardidele pentru TVR, ne face tabloul complet înaintea celor două meciuri ale handbaliştilor români.

 

Aşadar, miercuri, 28 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, în transmisiune directă de la Sibiu, telespectatorii pot urmări partida Suedia – România, iar duminică, 2 mai, de la 19.00, cealaltă pardidă din calificările pentru EURO 2022, în care handbaliştii conduşi de Rareş Fortuneanu întâlnesc reprezentativa din Muntenegru, tot în direct la TVR 1.

 

Provocări şi pentru fete, în turneul de la Bistriţa, din Liga Florilor Mol

 

Liga Florilor Mol continuă la TVR cu turneul de la Bistriţa, în care se vor disputa primele patru etape din retur. Lupta pentru podium este o bătălie în 3, între CSM Bucureşti (40 puncte), Minaur Baia Mare (37 puncte) şi SCM Rm. Vâlcea (36 puncte), echipe care nu-şi permit paşi greşiti cu nicio adversară. „Cea mai grea misiune o are echipa maramureşeană, singura echipă din România rămasă în cupele continentale, care are un program încărcat, pentru că va juca acasă, în luna mai şi în Final Four-ul European League. Interesantă este şi lupta pentru locurile 4 şi 5, care ar putea da locuri de cupă europeană în sezonul viitor. Nu mai puţin de 6 echipe au încă şanse să prindă aceste poziţii: Gloria Buzău, Măgura Cisnădie, Dunărea Brăila, Rapid, Gloria Bistriţa şi HC Zalău”, spune jurnalistul Dragoş Cojocaru, cel care va comenta alături de Dragoş Bocanaciu partidele din Liga Florilor. La retrogradare se anunţă un retur complicat, cu meciuri de foc, mai ales că vor fi  3 echipe care retrogradează direct şi două care ajung la baraj. Duelurile directe dintre CSM Slatina, SCM Craiova, Dacia Mioveni, CSM  Galaţi, CSU Cluj şi Activ Ploieşti vor decide echipele care vor părăsi primul eşalon.

 

Iată programul transmisiunilor acestei săptămâni din Liga Florilor, la TVR:

 

SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova – luni, 26 aprilie, ora 16.00 – în direct TVR 2

CSM Bucureşti – Gloria Buzău – luni, 26 aprilie, ora 18.30 – în direct TVR 1

Gloria Buzău – Măgura Cisnădie – marţi, 27 aprilie, ora 16.00 – în direct TVR 2

Rapid Bucureşti – Minaur Baia Mare – marţi, 27 aprilie, ora 18.30 – în direct TVR 1

Dunărea Brăila – HC Zalău – joi, 29 aprilie, ora 16.00 – în direct TVR 2

Gloria Bistriţa – Rapid Bucureşti – joi, 29 aprilie, ora 18.30 – în direct TVR 1

HC Zalău – CSM Bucureşti – sâmbătă, 1 mai, ora 11.00 – în direct TVR 2

Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea – sâmbătă, 1 mai, ora 16.00 – în direct TVR 1 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă