15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSport„Bomba” zilei în Cupa României - Rapid, eliminată de o echipă din...

„Bomba” zilei în Cupa României – Rapid, eliminată de o echipă din Liga a 3-a

Progresul a condus de două ori, prin golurile marcate de Alexandru Cîrlig (13) şi Andrei Grigore (37), dar Rapid a egalat de fiecare dată, prin Alex Dulca (32), respectiv Adrian Bălan (44 – penalty). Formaţia de liga a treia a reuşit golul victoriei în minutul 119, prin Răzvan Milea, cu un şut de la circa 30 de metri, la care portarul Alexandru Tătaru a gafat.

FC U Craiova 1948, liderul Ligii a 2-a, s-a calificat în şaisprezecimile de finală, fază în care vor intra echipele de Liga I, după ce a surclasat-o pe ACSO Filiaşi (liga a treia) cu 4-0, în deplasare, prin golurile marcate de Robert Răducanu (10, 30), Claudiu Bălan (77) şi Andrei Ciolacu (82).

În turul următor va evolua şi Ripensia UVT Timişoara, care a întrecut-o cu 1-0 pe CS Şoimii Lipova, în deplasare, graţie golului marcat de Cosmin Sîrbu (32), din penalty.

O altă formaţie calificată în şaisprezecimi este AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, care a învins-o în deplasare pe CSM Slatina cu 9-8, la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 0-0, după cele 90 de minute şi prelungiri.

Meciul dintre ACS Viitorul Şelimbăr şi FC Universitatea Cluj nu s-a disputat, clujenii obţinând calificarea la ”masa verde”, după ce echipa sibiană a fost decimată de cazurile de coronavirus.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă