27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportBlaga: PDL NU ARE înţelegeri pentru ca lideri ai opoziţiei şi puterii...

Blaga: PDL NU ARE înţelegeri pentru ca lideri ai opoziţiei şi puterii să nu se contracandideze

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat dacă există o înţelegere tacită ca lideri ai opoziţiei şi puterii să nu se contracandideze în colegii la alegeri, că PDL nu a avut o astfel de discuţie cu nimeni, dar că remarcă o “topire” a PNL în PSD, potrivit Mediafax.

“Nu avem, cel puţin noi, nu am avut nicio discuţie în acest sens cu cei de la USL, cu Dan Diaconescu, cu nimeni. Până la urmă, decizia o ia fiecare, nu l-am acuzat nici pe domnul Antonescu că îşi schimbă a treia oară colegiul în săptămâna asta, dar remarc o topire într-adevăr a PNL în PSD”, a spus Blaga.

El a adăugat că Antonescu nu “s-a sfiit” să precizeze că Liviu Dragnea este primul nominalizat în viitorul Guvern şi va conduce administraţia.

“Nu ştiu ce părere are domnul Ponta de asta, că a nominalizat un membru al PSD”, a adăugat Antonescu.

PDL l-a desemnat pe profesorul universitar Marin Ţole să fie contracandidatul lui Crin Antonescu în Colegiul din Teleorman în care va candida preşedintele PNL, a anunţat luni înainte de şedinţa BPN, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu se pune problema ca Liviu Dragnea să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor după alegeri, el arătând că secretarul general al PSD va fi în noul Guvern, unde se va ocupa de Administraţie, în calitate de ministru.

Cele mai citite

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...
Ultima oră
Pe aceeași temă