13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportBlaga: De multe ori s-a intervenit de la centru în organizaţia Constanţa,...

Blaga: De multe ori s-a intervenit de la centru în organizaţia Constanţa, uneori “nefericit”

Liderul PDL, Vasile Blaga, spune că de multe ori s-a intervenit de la centru în viaţa internă a organizaţiei Constanţa, iar deciziile luate în acele situaţii au fost “nefericite”, adăugând că rezultatele obţinute de democrat-liberalii constănţeni la alegeri nu au fost bune, dar în media partidului, potrivit Mediafax.

 

“Ne-am notat problemele cu care se confruntă organizaţia, cu care s-a confruntat. În paratenză fie spus, organizaţie în care conducerea centrală a partidului nu a avut cele mai inspirate momente atunci când a intervenit des, şi nu de un an-doi, demult, în viaţa internă de partid de aici. Am luat act de nemulţumirile justificate ale colegilor noştri din acest punct de vedere. Rezultatele la Constanţa, normal nu au fost bune, dar ele sunt în media partidului, nu au fost bune rezultatele partidului nici la generale, nici la locale (…). Liderii constănţeni au fost lăsaţi să lucreze vreo şase luni, nu am avut candidat la primar decât în ultima zi tocmai pentru că altul era dorit de anumiţi colegi din partid ca şi candidat la primar”, a declarat, joi seară, la Constanţa, Vasile Blaga, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a precizat că asemenea intervenţii în viaţa internă a organizaţiilor au avut loc în mai multe judeţe şi a dat ca exemplu Tulcea unde deciziile stabilite de conducerea centrală nu au fost bune.

“Intervenţiile s-au dovedit în timp nefericite, pur şi simplu nefericite, nu numai aici, dar aici poate mai acut ca în alte locuri. Şi în Tulcea, când am intervenit de la Bucureşti în urmă cu vreo opt ani, lucrurile au mers prost şi când a fost lăsată pe picioarele ei organizaţia a mers bine şi chiar foarte bine. Deci, este o învăţătură de minte şi pentru conducerea centrală a partidului să aibă încredere în oamenii în teritoriu”, a declarat preşedintele PDL.

Blaga a precizat că în organizaţia judeţeană a PDL Constanţa vor avea loc alegeri în data de 16 februarie, acest lucru fiind solicitat chiar de către actuala conducere a formaţiunii, dar şi în toamna acestui an, când vor fi alegeri în toate organizaţiile din ţară.

De asemenea, la începutul acestui an vor avea loc alegeri pentru organizaţia municipală a PDL Constanţa, dar nu a fost avansată nicio dată.

Preşedintele PDL a mai anunţat că în urma analizei rezultatelor înregistrate în judeţul Argeş s-au înregistrat două demisii, una a unui prim-vicepreşedinte şi cealaltă a unui lider de colegiu, iar în Ialomiţa nu s-au luat măsuri pentru că rezultatele au fost în media partidului ca şi la Constanţa.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă