4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportBaschetbaliștii de la Los Angeles Clippers vor avea o sală de 400...

Baschetbaliștii de la Los Angeles Clippers vor avea o sală de 400 milioane de dolari

Ballmer a precizat că noua sa societate CAPSS LLC va cumpăra “The Forum”, situat în sudul periferiei oraşului Los Angeles de la grupul Madison Square Garden Company, proprietara celebrei săli newyorkeze şi a clubului New York Knicks.

Această tranzacţie ar urma să fie definitivată în al doilea trimestru din acest an, se arată într-un comunicat, adăugând că “toţi angajaţii actuali ai ‘Forum’ vor primi oferte de muncă de la noul proprietar”.

Incinta, renovată din vremea în care Lakers a investit în Staples Center în 1999, găzduieşte regulat numeroase concerte şi va “continua” să o facă, a asigurat Ballmer.

De când franciza s-a instalat la Los Angeles în 1984, după ce a fost fondată sub numele Buffalo Braves (1970-1978), rebotezată Clippers odată cu mutarea la San Diego (1978-1984), ea şi-a schimbat de multe ori sala, împărţind din 1999 Staples Center cu Lakers şi cu echipa de hochei Sacramento Kings (NHL).

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă