15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportBaschetbaliștii de la Los Angeles Clippers vor avea o sală de 400...

Baschetbaliștii de la Los Angeles Clippers vor avea o sală de 400 milioane de dolari

Ballmer a precizat că noua sa societate CAPSS LLC va cumpăra “The Forum”, situat în sudul periferiei oraşului Los Angeles de la grupul Madison Square Garden Company, proprietara celebrei săli newyorkeze şi a clubului New York Knicks.

Această tranzacţie ar urma să fie definitivată în al doilea trimestru din acest an, se arată într-un comunicat, adăugând că “toţi angajaţii actuali ai ‘Forum’ vor primi oferte de muncă de la noul proprietar”.

Incinta, renovată din vremea în care Lakers a investit în Staples Center în 1999, găzduieşte regulat numeroase concerte şi va “continua” să o facă, a asigurat Ballmer.

De când franciza s-a instalat la Los Angeles în 1984, după ce a fost fondată sub numele Buffalo Braves (1970-1978), rebotezată Clippers odată cu mutarea la San Diego (1978-1984), ea şi-a schimbat de multe ori sala, împărţind din 1999 Staples Center cu Lakers şi cu echipa de hochei Sacramento Kings (NHL).

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă