12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportBaconschi, întrebat când va fi elogiat de Udrea: Nu e timpul pierdut

Baconschi, întrebat când va fi elogiat de Udrea: Nu e timpul pierdut

Teodor Baconschi a declarat, duminică, la Realitatea TV, întrebat dacă regeretă “elogiul” pe care i l-a adus Elenei Udrea că reacţia sa a fost demonizată ca şi cum “macho-ul standard mitocan, răuvoitor şi agresiv cu doamnele şi cu domnişoarele este ceea ce ne trebuie într-o societate europeană”, informează Mediafax.

Întrebat apoi despre un eventual elogiu al Elenei Udrea către el, ministrul a apreciat că nu este timpul trecut pentru aşa ceva. “Nu e timpul pierdut. Cred că putem să ne aşteptăm şi la aşa ceva”, a spus el.

“În orice caz, pledez cu toată enervarea şi speranţa pentru un mod de a face politică în care politeţea sau pur şi simplu faptul că nu-ţi insulţi nu numai competitorii, dar şi colegii de partid eventual să nu fie privit ca o slăbiciune dsau ca un gest de confuzie politică”, a mai spus Baconschi.

El a mai spus că, în pofida programului încărcat, îşi urmează în continuare şi cariera de politician pe scena internă, prin dezbateri şi evenimente publice.

Baconschi a susţinut, întrebat dacă îşi păstrează aspiraţiile prezidenţiale, că “asta a devenit în mod prematur folclor politic”, dar a adăugat că îşi păstrează în schimb aspiraţia de a contribui la apariţia unui partid popular.

Cele mai citite

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă