8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportAustralian Open, fără Roger Federer

Australian Open, fără Roger Federer

Australian Open, ediția 2021, nu-l va avea pe tabloul principal pe Roger Federer, unul dintre cei mai mari jucători de tenis de câmp din istorie.

„Roger Federer a decis să nu joace la Australian Open. A făcut multe progrese în ultimele luni în ceea ce priveşte forma sa fizică. Dar, după ce a discutat cu echipa sa, el a decis că este mai bine pe termen lung să revină în competiţii după Openul Australiei.”, a anunțat Tony Godsick, agentul jucătorului.

În luna ianuarie se împlinește un an de când Roger Federer, ajuns la aproape 40 ani, nu a mai jucat într-un turneu oficial. Ultima apariție a fost chiar la ediția de anul trecut a Australian Open, când a fost învins în semifinalele competiției de Novak Djokovic.

Ediția din 2021 a Australian Open va debuta pe 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu faţă de data prevăzută iniţial, din cauza măsurilor sanitare impuse de autorităţile din această ţară pentru evitarea răspândirii Covid-19.

Toți jucătorii din turneu și echipele lor sunt obligați să stea timp de două săptămâni în carantină înaintea competiției și să se testeze periodic.

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă