13.5 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Australian Open, fără Roger Federer

Australian Open, ediția 2021, nu-l va avea pe tabloul principal pe Roger Federer, unul dintre cei mai mari jucători de tenis de câmp din istorie.

„Roger Federer a decis să nu joace la Australian Open. A făcut multe progrese în ultimele luni în ceea ce priveşte forma sa fizică. Dar, după ce a discutat cu echipa sa, el a decis că este mai bine pe termen lung să revină în competiţii după Openul Australiei.”, a anunțat Tony Godsick, agentul jucătorului.

În luna ianuarie se împlinește un an de când Roger Federer, ajuns la aproape 40 ani, nu a mai jucat într-un turneu oficial. Ultima apariție a fost chiar la ediția de anul trecut a Australian Open, când a fost învins în semifinalele competiției de Novak Djokovic.

Ediția din 2021 a Australian Open va debuta pe 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu faţă de data prevăzută iniţial, din cauza măsurilor sanitare impuse de autorităţile din această ţară pentru evitarea răspândirii Covid-19.

Toți jucătorii din turneu și echipele lor sunt obligați să stea timp de două săptămâni în carantină înaintea competiției și să se testeze periodic.

Ultima oră
Pe aceeași temă