11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportAtletismGALERIE FOTO. Lauryn Davey, sexy-atleta care visează la o medalie olimpică

GALERIE FOTO. Lauryn Davey, sexy-atleta care visează la o medalie olimpică

Lauryn Davey, una dintre cele mai promițătoare atlete britanice, face senzație atât în lumea sportului, cât și pe rețelele de socializare. Cu ambiția îndreptată spre Jocurile Olimpice de anul viitor, tânăra sportivă promite să fie una dintre stelele delegației britanice, dar până atunci reușește să cucerească inimile internauților cu frumusețea sa răpitoare.

Specializată în heptatlon, Lauryn Davey își canalizează toate eforturile pentru a-și atinge visul olimpic. Antrenamentele intense, regimul alimentar sănătos și determinarea sa incontestabilă o fac o speranță reală pentru medaliile olimpice. Fanii o urmăresc îndeaproape pe rețelele sociale, așteptând cu nerăbdare actualizări despre progresul ei impresionant.

Cu un trup tonifiat și un spirit de învingătoare, britanica impresionează atât pe pista de alergare, cât și în afara ei. Postările sale din vacanțele exotice și ședințele foto în ținute sumare țin pe jar inimile internauților. O demonstrează chiar ultima ei postare, care a dus din nou comunitatea sa de fani în delir. Lauryn a împărtășit o serie de fotografii sub titlul „Eu în luna octombrie” pe Instagram.

Galeria de imagini o surprinde pe tânăra de 24 de ani pozând senzual în mai multe ipostaze: într-o rochie verde în mijlocul naturii, un selfie de pe pista de alergare, precum și o fotografie sexy în care își arată abdomenul tonifiat într-un costum de baie roz, relaxându-se pe un șezlong, sub razele soarelui. În continuare, Lauryn a postat un alt selfie și o imagine în care se antrenează la sală, colecția de imagini încheindu-se cu o poză de pe pistă.

Așa cum era de așteptat, fanii au „năvălit” în rubrica de comentarii. „Ești superbă. Ai o frumusețe natural deosebită”, a declarat un admirator. Un altul i-a scris: „Ești incredibil de frumoasă din orice unghi”. „Wow, perfecțiune!”, a scris altă persoană, în timp ce altcineva a numit-o pe Lauryn „perfecțiune absolută”.

Nu este prima dată când admiratorii sunt dați pe spate de postările ei, care variază de la poze cu ea în costum de baie pe plajă la snowboarding în munții elvețieni. La un moment dat, Lauryn a publicat o fotografie în care purta un costum de baie sexy, iar unul dintre fani a făcut următorul comentariu: „Ar trebui să fie ilegal să arăți așa de bine”.

Mai mult, pe lângă cariera sportivă și activitatea din mediul virtual, Lauryn urmează și cursuri de medicină la Universitatea Swansea.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă