11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFOTO. Aroganța Gabrielei Firea, dusă într-un moment penibil. Se laudă cu oamenii...

FOTO. Aroganța Gabrielei Firea, dusă într-un moment penibil. Se laudă cu oamenii ce strigă “PSD, ciuma roșie” și îi transformă în procente de vot ale social-democraților

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a decis să facă un gest de aroganță în fața protestatarilor din București, și a postat pe contul și pe pagina sa de Facebook o imagine care prezintă protestul din Piața Victoriei cu un mesaj ce îi schimbă total modul de înțelegere. Astfel, primărița a pus o imagine cu drapelul format din protestatari, peste care erau suprapuse procentele de la alegerile parlamentare.

Gabriela Firea a distribuit poza, pe contul său de Facebook, de la o altă pagină de Facebook, pagina Florinei Jucan.


Click aici pentru a vedea pozele postate de Gabriela Firea pe paginile sale de socializare:

Postarea Gabrielei Firea de pe pagina de Facebook

Postarea Gabrielei Firea de pe contul personal de Facebook


Fotograful ce a realizat poza originală, fără scrisul adăugat pe ea, Octav Drăgan, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de ajutor pentru a vedea ce poate face în legătură cu furtul imaginii și modificării acesteia cu procentele respective. 

Jurnalistul Călin Hera a scris pe blogul său, câteva lucruri despre postarea Gabrielei Firea. Acesta spune despre poza distribuită de Gabriela Firea, că este o mișcare “de clasa întâi, de școala primară”.

„Ceea ce nu s-au prins inteligenții de la PSD, aripa teribilistă, este că nu te poți juca așa cu o mulțime impresionantă de oameni care te contestă cu convingere și cu argumente. Nu poți încerca să transformi o imagine simbol și s-o transformi în opusul ei. E ca și cum ai fi Dinamo și ți-ai muta echipa în Ghencea. Nu, e mai rău decât atât. Pentru că implică o doză uriașă de bătaie de joc.

În primul rând, cei care au făcut gluma proastă, i-au luat la mișto pe protestatari. Asta au vrut. Dar au luat la mișto și tricolorul (teoretic, mândri că sunt români, ar trebui să nu ia în derâdere culorile drapelului). Cum ar veni, culoarea roșie de pe tricolor e mai cu moț, că doar e culoarea PSD”, mai scrie jurnalistul Călin Hera.

Postarea de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea a fost ștearsă ulterior, dar aceasta a fost păstrată pe contul său personal. Imaginea a fost preluată de către televiziunea Antena3, jurnalișii punând arogant, burtiera cu mesajul “Sondaj bombă, ce vor protestatarii”, făcând aluzie asupra faptului că protestatarii din Piața Victoriei sunt acolo pentru a susține guvernul PSD.

Și jurnalistul România Liberă a scris un mesaj despre postarea Gabrielei Firea, mesaj postat pe pagina sa de Facebook

 

 

 

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă