13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAntrenorul lui Liverpool, "puțin surprins" de decizia atacantului Firmino de a pleca

Antrenorul lui Liverpool, “puțin surprins” de decizia atacantului Firmino de a pleca

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, se declară “surprins” de decizia lui Roberto Firmino de a părăsi Anfield la finalul sezonului, notează BBC.

Atacantul brazilian va pune capăt unei șederi de opt ani pe Anfield atunci când contractul său va expira în iunie.

Firmino, în vârstă de 31 de ani, a fost în discuții pentru un nou contract, dar a ales să plece.

“Surprins? Da, un pic, dar respect foarte mult acest lucru. Dar este complet normal în acest tip de relație lungă pe care o avem noi și Bobby o are cu clubul”, a declarat Klopp.

Firmino a marcat șapte goluri în 13 meciuri din Premier League înainte de pauza pentru Cupa Mondială, dar a suferit o accidentare la gambă care l-a ținut departe de teren timp de două luni după reluarea campionatului intern.

El a revenit în derby-ul câștigat în februarie în fața lui Everton, dar a fost limitat la cinci apariții în calitate de înlocuitor, Cody Gakpo, semnat în ianuarie, fiind preferat în față alături de Darwin Nunez și Mohamed Salah.

Cu toate acestea, el a intrat și a înscris ultimul gol al lui Liverpool – și al 108-lea în 354 de apariții la Reds – în derby-ul câștigat cu 7-0 împotriva lui Manchester United, duminică.

“Mi-a plăcut primirea pe care a avut-o când a intrat pe teren împotriva lui United”, a declarat Klopp.

Liverpool a câștigat Liga Campionilor, Premier League, Cupa Angliei, Cupa EFL și Cupa Mondială a Cluburilor în timpul petrecut de Firmino pe Anfield, iar el se poate aștepta la o despărțire emoționantă în ultimul meci acasă al sezonului, pe 20 mai, împotriva lui Aston Villa.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă