12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Trecutul lui Voiculescu e o problemă mult mai mică faţă de...

Antonescu: Trecutul lui Voiculescu e o problemă mult mai mică faţă de prezentul puterii PDL-Băsescu

Preşedintele PNL Crin Antonescu a comentat miercuri seară, la Realitatea Tv, că, deşi trecutul cu Securitatea al lui Dan Voiculescu este o problemă la fel de gravă ca “a altor domni, de exemplu domnul Băsescu”, totuşi reprezintă o problemă mai mică decât prezentul actualei guvernări. informează NewsIn.

Întrebat dacă trecutul lui Dan Voiculescu nu ridică semne de întrebare în relaţia PNL-PC, Crin Antonescu a răspuns că “valorile nu sunt lăsate de o parte şi poate să reprezinte o problemă”. “Dar reprezintă trecutul domnului Voiculescu o problemă la fel de mare ca trecutul altor domni, de exemplu domnul Băsescu, cu sau fără certificat de la CNSAS, şi în orice caz o problemă mult mai mică faţă de prezentul altor domni dacă mă refer la guvernarea PD şi anturajul”, a afirmat liderul PNL.

“Cred că a venit vremea să nu ne mai jucăm cu ficţiuni, să nu mai luăm de bune toate poveştile pe care fie domnul Lăzăroiu, fie domnul Cristian Preda, fie alţi filosofi ai dreptei, cu ghilimele, ni le povestesc. Eu înţeleg că domnului Cristian Preda, de pildă, sau domnului Valeriu Stoica le vine uşor să se ocupe la nesfârşit de povestea de la CNSAS a domnului Voiculescu în condiţiile în care nu au avut curaj să sufle o vorbuliţă împotriva colaboratorului Securităţii Traian Băsescu şi a altor securişti, ofiţeri cu acte în regulă din jurul lui. Dar eu nu cred că sunt condamnat, eu sau altcineva din PNL, să rămânem prizonierii acestei logici”, a spus Antonescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă