15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Toţi cei care au profitat de pe urma regimului Băsescu să...

Antonescu: Toţi cei care au profitat de pe urma regimului Băsescu să stea acasă pe 29 iulie

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, la mitingul USL, că toţi cei care au profitat de pe urma regimului Băsescu şi s-au îmbogăţit, au minţit şi le place să fie minţiţi şi umiliţi, să stea acasă în 29 iulie, iar la vot să vină doar românii cinstiţi, scrie Mediafax.

 

“Băsescu şi grupul lui de profitori, de corupţi, de evazionişti fiscali, de propagandişti mincinoşi, plătiţi din bani furaţi din buzunarele voastre, ei le spun românilor: Staţi acasă, staţi la locul vostru, făceţi-vă că nu existaţi, lăsaţi-i pe ei în continuare să conducă ţara, să fure ţara, să umilească ţara, să o facă de ruşine”, a spus preşedintele interimar.

Antonescu le-a spus participanţilor ca “toţi cei care au profitat de pe urma regimului Băsescu şi s-au îmbogăţit furând din banii tuturor românilor, să stea acasă, toti cei care au minţit şi mint din banii lui Băsescu să stea acasă, iar cei cărora le place să fie minţiţi şi umiliţi, să stea acasă”.

“Noi spunem să vină la vot românii cinstiţi. Oare suntem nouă milioane? Eu spun să vină la vot românii curaţi. Oare suntem nouă milioane? Eu spun să vină la vot românii care au suferit şi suferă. Oare suntem nouă milioane? Eu spun să vină la vot românii care încă mai speră. Oare mai suntem nouă milioane? Eu spun să vin la vot toţi românii de peste tot care vor ca această ţară să fie respectată. Vom veni duminică cu toţii, la vot, în picioare, curaţi, cinstiţi, cu suferinţa, speranţa şi mândria noastră”, a mai afirmat Crin Antonescu.

El a mai precizat că unii vor avea o surpriză, pentru că vor vedea că România este o ţară, şi nu doar un teritoriu.

“Toată lumea va vedea că românii sunt un popor, şi nu doar o populaţie. Sufletul nostru bate hoţia lor, speranţa noastră bate minciuna lor, adevărul şi dragostea înving întotdeauna frica şi umilinţa”, a susţinut preşedintele interimar.

 

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă