11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Sunt pentru suspendarea preşedintelui Băsescu când este posibilă şi necesară

Antonescu: Sunt pentru suspendarea preşedintelui Băsescu când este posibilă şi necesară

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că este pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu când aceasta ar fi posibilă şi necesară.

Întrebat dacă este pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu la toamnă, preşedintele PNL a răspuns: “Sunt pentru suspendarea preşedintelui Băsescu când este posibilă şi necesară”.

Potrivit Mediafax, liderul liberal a menţionat că o situaţie în care suspendarea şefului statului ar fi necesară ar fi cea în care şeful statului ar prefera existenţa unui Guvern minoritar în ciuda unei majorităţi clare în Parlament.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi seară, la TVR, că nu consideră fezabilă crearea unei noi majorităţi guvernamentale, ci eventual ideea unui Guvern minoritar, încercările sale de a aduce opoziţia la dialog soldându-se “cu poziţii extrem de obraznice la adresa mea, cu aroganţă”.

“Nu cred că este fezabilă crearea unei alte majorităţi. Cel mult se poate merge cu un guvern minoritar. Eu am văzut toate încercările pe care le-am făcut de a aduce la dialog partidele de opoziţie s-au soldat cu poziţii extrem de obraznice la adresa mea, cu aroganţă”, a declarat Traian Băsescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă