11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Relaţia cu PC nu mai există

Antonescu: Relaţia cu PC nu mai există

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că alianţa Alianţa de Centru Dreapta (ACD), dintre Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator, ”nu mai există de facto”.

Citeşte şi: Constantin îi dă replica lui Antonescu: Să trateze PC cu respect

”Nu e nimic de discutat în legatură cu relaţia cu PC, pentru că această relaţie nu mai există (…) şi nu mai există de mult, ceea ce nu înseamnă că noi dorim să provocăm vreo tulburare în interiorul USL. Nu mai există relaţia cu PC, în sensul alianţei ACD. Nu am avut o comunicare specială în cadrul alianţei ACD. Discuţiile s-au purtat cu PSD; preşedintele PC este doar un subordonat al domnului Ponta”, a declarat Antonescu.

Citeşte şi: De ce a devenit PNL “soluţia imorală” pentru Voiculescu

Liberalul a adăugat că a purtat discuţii doar cu unii membri din PC, dar ”nu este relevant” pentru relaţia dintre PNL şi PC.


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/91fd4b461fdd96f946d72660999769b0/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

”Eu nu am fost niciodată într-o relaţie cum v-aţi imaginat-o dumneavostră, am avut o relaţie normală. Dan Voiculescu a fost o prezenţă destul de rară, a venit la două-trei şedinte ale USL în ultimii ani, relaţiile de facto şi de jure au fost întreţinute cu domnul Daniel Constantin”, a spus Antonescu.

Citeşte şi: Voiculescu: Ma bucur că declaraţiile mele neruşinate au readus bunul simţ în USL

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a acuzat PNL că a intrat într-un joc al seducţiei cu Traian Băsescu. 

”PNL, celălalt partener al nostru, nu de puţine ori, a avut acţiuni frivole faţă de parteneri. PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv”, a spus Dan Voiculescu.

Crin Antonescu a răspuns acuzaţiilor la adresa PNL şi a declarat că afirmaţiile lui Dan Voiculescu sunt ”prodund neruşinateœ”.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă