11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Ioan Oltean să aibă grijă că umblă Poliţia după el, ca...

Antonescu: Ioan Oltean să aibă grijă că umblă Poliţia după el, ca şi după Emil Boc

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că secretarul general al PDL, Ioan Oltean, ar trebui “să aibă grijă că umblă Poliţia după el, ca şi după Emil Boc”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Crin Antonescu a fost întrebat cum comentează afirmaţia lui Ioan Oltean, făcută la TVR, potrivit căreia USL a desemnat în comisia de suspendare a lui Traian Băsescu “un contabil”.

“Domnul Oltean arată, ca şi şeful lui, Băsescu, dispreţ pentru o meserie foarte onorabilă şi importantă, cea de contabil. Băsescu are dispreţ şi faţă de meseria de notar. Eugen Nicolăescu e un om care este economist, are experienţă parlamentară şi nu poate fi confundat cu Ialomiţianu, de exemplu. Sunt contabili şi contabili. Nu poate fi confundat nici cu Botiş, pentru câteva motive, pentru că Nicolaescu vorbeşte, ştie ce vorbeşte şi nu este un pisoi adus de ceafă şi făcut ministru. De ce? Pentru că e omul lui Oltean”, a spus Antonescu.

Potrivit acestuia, Nicolăescu “şi-a făcut o carieră profesională foarte onorabilă şi o carieră politică extrem de respectabilă”.

“Problema oltenilor şi bercenilor care fac politică din ’90, când au pornit să facă politică lângă Ion Iliescu, care le stă acum în gât, nu ştiu de ce, s-au maturizat şi le stă acum în gât, dar în ’90 se recomandau că sunt oamenii lui Ion Iliescu. Ce au reuşit ei între timp? Să facă politică şi le-au ieşit şi afacerile foarte bine. Domnul Berceanu a spus despre mine că, într-o lume normală, nu mi-aş fi găsit de lucru, se poate, dar într-o lume normală el nu era liber şi nu era nici Ioan Oltean. Şi Ioan Oltean să lase în pace pe cine am pus noi în comisia aia, să aibă grijă să umblă Poliţia după el, ca şi după Boc”, a conchis Antonescu.

Cele mai citite

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă