19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Cei pasionaţi de fosta Securitate sunt poate interesaţi de trecutul lui...

Antonescu: Cei pasionaţi de fosta Securitate sunt poate interesaţi de trecutul lui Băsescu

Preşedintele PNL,Crin Antonescu, întrebat, joi, dacă i se pare firească asocierea unui partid istorc -PNL-, cu partide ca PC şi PSD, a răspuns: “Dacă sunteţi pasionat de fosta Securitate, poate sunteţi interesaţi de trecutul lui Băsescu.(…) Chestiunile de culoare legate de Felix nu ne interesează”

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, răspunzând unei întrebări, că PNL se află “acolo unde s-a regăsit şi înainte de 1990” şi că cei care sunt pasionaţi de fosta Securitate poate sunt “interesaţi de trecutul lui Traian Băsescu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă i se pare firească asocierea unui partid istorc, precum PNL, cu partide ca PC şi PSD, preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat că această asociere a fost votată cu două sau trei abţineri de Delegaţia Permanentă a PNL.

“PNL a votat cu două-trei abţineri la Delegaţia Permanentă, atât alianţa cu PC, cât şi cu PSD. Chestiunile de culoare privitoare la Felix, la Partidul Grăjdan – Năstase nu ne interesează. Pe fond, PNL a fost şi este acolo unde s-a regăsit şi înainte de 1990, împotriva absurdităţilor şi încercărilor unui om, mă refer la Traian Băsescu, de a desfiinţa partidele. Restul sunt comentarii pe care unii şi alţii le pot face. Dacă sunteţi pasionat de fosta Securitate, poate sunteţi interesaţi de trecutul lui Traian Băsescu, dacă sunteţi pasionaţi de trecutul comunismului, veţi vedea că Anastase tatăl (tatăl Robertei Anastase – n.r.), după ce a închis porţile fabricilor în 1989 să nu iasă muncitorii în stradă, a fost răsplătit”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL şi-a încheiat, joi seară, vizita la Timişoara cu o plimbare prin centrul municipiului, fiind însoţit de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, europarlamentarul liberal Cristian Buşoi, senatorul Ilie Sârbu, preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin şi preşedintele PC Timiş, Maria Grapini, dar şi de deputatul Gheorghe Ciobanu.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă