8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAndrei Cordoș, manager general U Cluj, părăsește clubul

Andrei Cordoș, manager general U Cluj, părăsește clubul

Andrei Cordoș, manager-ul general de la Universitate Cluj, părăsește clubul după doar șase luni de zile. Acesta a fost numit în funcție în decembrie 2021.

„FC Universitatea Cluj și Andrei Cordoș au decis, de comun acord, să întrerupă colaborarea începută în decembrie 2021, când fostul nostru fundaș a fost numit în funcția de manager general. Clubul îi mulțumește lui Andrei Cordoș pentru munca depusă la FC Universitatea Cluj în ultimele șase luni și îi dorește mult succes în viitor”, au transmis reprezentanții clubului într-un comunicat de presă.

U Cluj a renunțat la patru jucători

De asemenea, reamintim că, pe 3 iuni 2022, Universitate Cluj s-a despărțit de 4 jucători.

“FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord privind încetarea colaborării cu patru dintre jucătorii care au făcut parte din lotul condus de Erik Lincar în sezon 2021/2022.

Clubul nostru se desparte de Sergio Ribeiro, Marius Ciobanu, Valentin Alexandru și Roberto Alarcon.

Ajuns pe Cluj Arena în vara lui 2020 de la Oliveirnse, Sergio Ribeiro a jucat în 23 de partide în acest sezon, dintre care 15 ca titular. Portughezul a înscris de trei ori în partidele cu Politehnica Timișoara (3-0), FK Csikszereda (1-3) și Dacia Unirea Brăila (3-0). În cei doi ani petrecuți la ”U”, Ribeiro are în total 43 de meciuri și 11 goluri marcate.

Marius Ciobanu a fost transferat de clubul nostru la începutul sezonului 2021 – 2022. Acesta a fost utilizat de Erik Lincar în 18 meciuri, în nouă fiind titular.

Valentin Alexandru a semnat cu FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. Vârful de atac a jucat în 12 meciuri, dintre care șapte ca titular, reușind să marcheze de trei ori.

Spaniolul Roberto Alarcon a ajuns la ”U” la începutul acestui sezon. Fundașul dreapta iberic a bifat nouă jocuri în tricoul lui ”U”, fiind titular în cinci partide.

Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la ‘U’, pentru contribuția adusă la promovarea în Liga 1 și le dorim mult succes în viitor”, au transmis reprezentanții clubului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă